fbpx
 

Inför ditt besök

För att underlätta för dig följer här lite tips inför ditt besök på Arena Varberg

Besöka Arena Varberg

Hitta hit

Besöksadressen till Arena Varberg är Kattegattsvägen 26, 432 50 Varberg.

 

Garderober

Vi stödjer föreningslivet i Varberg genom att vid större evenemang erbjuda kostnadsfri bemannad garderob. Arena Varberg ansvarar ej för lösa föremål och värdesaker i inlämnade plagg.

Entréer

Arena Varberg har tre entréer. Huvudentrén, parkentrén och norra entrén. Entréerna kan variera beroende på i vilken lokal evenemanget äger rum. Uppmärksamma därför informationen på respektive evenemang.

Parkeringar

På Arena Varberg finns två parkeringar – den ena framför huvudentrén och andra vid norra entrén. Det är gratis att parkera hos oss.

Hörselskydd

I samband med konserter med högre ljudnivå finns möjligheten att köpa hörselproppar för 10 kronor/st. Kontakta personal på plats för att köpa.

Finns rökrutor?

Arena Varberg är en rökfri arena. Detta gäller även e-cigaretter. Vid vissa evenemang öppnas dörrar till en rökruta.

Frågor om biljetter

Hur köper jag biljetter till evenemang?

Enklaste sättet att köpa biljett är via hemsidan. Du kan se alla evenemang genom att klicka här. På respektive evenemang finns biljettlänken längst ner på högersida.

 

I de fall Arena Varberg står som arrangör, kan man även handla biljetter över disk på receptionens öppettider.

Finns rullstolsplatser?

Det finns tolv rullstolsplatser i Sparbankshallen högst upp på läktaren. Rullstolar är inte tillåtna på parkett av säkerhetsskäl.

 

I Nöjeshallen är stolarna lösa på parkett så det är enkelt att byta ut en stol i ytterkant mot en rullstol. Oftast blockeras sex platser till förmån för rullstolar. Respektive arrangör svarar på frågor angående om ledsagare får medfölja gratis eller inte.

 

Kontakta oss på 0340-69 02 00 eller info@arenavarberg.se vid frågor.

Frågor om mat och dryck

Finns mat och dryck att köpa?

Eventrestaurangen ansvar för mat- och dryckerservering på Arena Varberg. Håll dig uppdaterad på respektive evenemang om vad som erbjuds i samband med biljettköp.

Får jag ta med mat och dryck?

Nej, egen mat och dryck får inte tas in i lokalerna.

Övriga frågor

Kvarglömda tillhörigheter

Frågor om kvarglömda tillhörigheter kan göras på telefonnummer 0340-69 02 00 eller mejl till info@arenavarberg.se mot beskrivning.

Vi kan inte garantera att kvarglömda saker hittas och samlas in.