Mässa

Varje år arrangeras en mängd olika mässor och utställningar på Arena Varberg. Det kan vara allt ifrån sko- och omsorgsmässor till utbildnings- och fastighetsmässor. Alla våra lokaler är flexibla och kan delas av och kopplas ihop på en mängd olika sätt. Beroende på din mässas inriktning och storlek, kombineras lokaler, teknik, mat och logistiklösningar.

Det är enkelt att arrangera mässa på Arena Varberg

Vi har över 200 fria parkeringsplatser, en tillgänglighetsanpassad anläggning och en kapacitet på 2500 personer inomhus. Arenaköket ordnar mat och fika efter era önskemål. Dessutom har vi ett riktigt härligt driftsgäng som drivs av att skapa ett så bra arrangemang som möjligt för er. Anläggningen ligger ca 15 minuters promenad från havet och staden.

“Vi har jobbat tillsammans i många år och är alltid supernöjda med bemötandet vi får på Arena Varberg! Ni är service minded, tar väl hand om kunden och ser alltid till att vår mässa blir toppen!”
Sofia Lidgren – Project Manager, Agenturföretagen/Stockholm Fashion District

Eventlokaler

Få en inblick i våra mångsidiga moderna och välutrustade lokaler. Våra lokaler

Mässa 16:9

Klackarna i taket eller bara en afterwork?

Hos oss går det såklart utmärkt att kombinera mässa med både middag och fest. Läs vidare om möjligheterna här: Möjligheternas arena

Boka montertillbehör till din mässa?

Om du redan bokat in dig som utställare på en mässa så kan du beställa tillbehör som matta, bord, och stolar etc. Boka montertillbehör

Säljbara stolar

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss för en visning?

Välkommen att kontakta Anna-Karin på 0340-690202 eller anna-karin.ny@arenavarberg.se


ARENA VARBERG
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

info@arenavarberg.se

0340 - 69 02 00