FÖRETAGSFEST MÄSSA ELLER BÅDE OCH

Möte, företagsfest eller både och?

Möte, företagsfest eller både och? 

Hos oss finns gott om plats för alla evenemang, och ett tak för alla klackar!

Vårt hus är stort! Varför inte inleda dagen med konferens i våra toppmoderna konferenslokaler eller bygga upp ett mässområde som era gäster kan besöka innan kalaset?

Vi är en plats där människor möts och minnen skapas. Där events, konferenser och festkvällar blir enkla att förverkliga – men svåra att glömma.  Med flexibla lokaler och en kapacitet på över 2000 personer inomhus så är vi Varbergs största mötesplats.

Scener, tyger, fotobås och projektledare. Hos oss kan din idé bli mer än vad du förväntat dig. Som ni förstår är det inte ovanligt att våra gäster har minst två par skor med sig. Kontakta oss redan nu på 0340 – 69 02 00.

-Vi hade en fantastiskt trevlig kväll och fick massvis av positiv feedback från vår personal! Samarbetet mellan oss och projektledaren på Arena Varberg fungerade toppenbra från dag ett.

Anki Karlsson, VD-assistent på Gekås Ullared AB

Gekåsfesten 

Gekås sparar inte på krutet när de bjuder upp till dans. Vi fick i uppdrag att skapa en mingelfest till deras ca 1000 anställda. Då vi precis kommit ur en pandemi var “färgglatt” och fokus på fest temat som skulle förgylla kvällen i fråga. Vår projektledare skapade i samråd med kunden bl.a. en foodcourt i Entréhallen, där gästerna kunde äta när de ville under kvällen. I arenan var fokus just fest med flera barer och storslagen underhållning med liveband. Med dryckes- och matbiljetter skapades en smidig logistik kring betalning.

Kunden efterfrågade ett färgglatt tema!

Pernilla Wahlgren var kvällens överraskning!

Även desserten följde kvällens färgtema!

Klicka här för en kostnadsfri offert

och svar på alla dina frågor.

Vill du bolla idéer? Hör gärna av dig!

0340-690200 / info@arenavarberg.se

Klicka här för en kostnadsfri offert och svar på alla dina frågor.

Vill du bolla idéer? Hör gärna av dig!

0340-690200 / info@arenavarberg.se

HELA ARENAN

Rätt läge och tillgänglighet

Till Arena Varberg är det enkelt att ta sig och trivas. Ett centralt läge, över 200 gratis parkeringsplatser, alltid nära till havet och Varbergs stadspuls gör oss unika. Vårt goda samarbete med samtliga  hotell- och spaanläggningarna gör det smidigt att skräddarsy hela er vistelse direkt hos oss. Varmt välkomna till Arena Varberg.

Det är fler än Gekås som trivs hos oss. Vi tar årligen hand om ett stort antal företagsfester mässor och banketter. Kolla gärna in vad våra kunder tycker om oss.

Kontakta våra säljare

Anna-Karin Ny
Säljare – Möten

0340-69 02 03

Anna-karin.ny@arenavarberg.se

Frida Wengholm
Säljare – Nöjen

0340-69 02 12

frida.wengholm@arenavarberg.se

Anna-Karin Ny
Säljare – Möten

0340-69 02 03

Anna-karin.ny@arenavarberg.se

Frida Wengholm
Säljare – Nöjen

0340-69 02 13

frida.wengholm@arenavarberg.se
ARENA VARBERG
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

info@arenavarberg.se

0340 - 69 02 00