fbpx
 

Referenser

Arena Varberg har i genomsnitt 250 evenemang varje år. Här finns referenser från några av arrangörerna.

Tradepartners sweden2
Stockholm Fashion District

Vi har jobbat tillsammans med er i många år och är alltid supernöjda med bemötandet vi får i härliga Varberg! Ni är service minded, tar väl hand om kunden och ser alltid till att vår mässa blir toppen!

 

Sofia Lidgren – Project Manager, Agenturföretagen/Stockholm Fashion District

atikko

Från första kontakt vid bokning välkomnades vi av ett starkt engagemang. Samma engagemang genomsyrar även hela organisationen, något som vi verkligen fått uppleva under våra eventbesök på Arena Varberg. Som produktionsbolag är det utav yttersta vikt att våra gäster mottas av en varm och välkomnande atmosfär. Vilket är en av anledningarna till att vi återkommer till Arena Varberg med fler av våra framträdanden.

 

Johan Törnqvist – Country Manager

Wimab Evenemang

Tack för ett superbra bemötande, trevlig personal och som arrangör till ett evenemang på Arena Varberg kan vi från Wimab enbart ge våra varmaste rekommendationer. Vi kommer garanterat tillbaka.

 

Camilla Emring – Projektledare marknad & sälj

arvato

Alla var väldigt nöjda och glada med kvällen och den fina lokalen, arrangemang och så vidare. Maten var fantastiskt god!

 

Magnus Petersson – Handling Officer

Lions Varberg

Stort tack för mycket god service, mat och fika. Allt fungerade mycket bra och såväl mötesledare som deltagare var väldigt nöjda med dagen på Arena Varberg!

 

Ove Söderquist

Varbergs Kommun

På Arena Varberg blir man alltid vänligt och personligt men också proffsigt bemött. Hela personalgänget har inställningen att allt går och ska lösas. Vi har använt Arena Varberg för möten och evenemang med deltagare från 20 – 1 100 personer, från några timmar till flera dagar i rad. Allt har genomförts med samma proffsighet!

Lokalerna är väl försedda med utrustning och teknik och det som inte finns på plats, skaffas från annat håll. Jag rekommenderar varmt Arena Varberg som arrangör!

 

Kristina Hylander – Utvecklingsledare, Kommunkansliet