Referenser

Vad säger arrangörer om Arena Varberg?

 

Arena Varberg har i genomsnitt 250 evenemang varje år. Här finns referenser från några av arrangörerna.

region halland

“Allt ifrån första samtalet till den slutliga fakturan fungerar väldigt bra! Ingenting känns omöjligt att lösa och att ni har egna tekniker gör att det känns extra tryggt att lägga både konferens och event hos er!”

 

Siv Agerhem – Samordnare – Kommunikationsavdelningen, Region Halland

gekås logotyp

“Vi hade en fantastiskt trevlig kväll och fick massvis av positiv feedback från vår personal! Samarbetet mellan oss och projektledaren på Arena Varberg fungerade toppenbra från dag ett.”

 

Anki Karlsson – VD assistent, Gekås Ullared

Tradepartners sweden2
Stockholm Fashion District

“Vi har jobbat tillsammans med er i många år och är alltid supernöjda med bemötandet vi får i härliga Varberg! Ni är service minded, tar väl hand om kunden och ser alltid till att vår mässa blir toppen!”

 

Sofia Lidgren – Project Manager, Agenturföretagen/Stockholm Fashion District

atikko

“Från första kontakt vid bokning välkomnades vi av ett starkt engagemang. Samma engagemang genomsyrar även hela organisationen, något som vi verkligen fått uppleva under våra eventbesök på Arena Varberg. Som produktionsbolag är det utav yttersta vikt att våra gäster mottas av en varm och välkomnande atmosfär. Vilket är en av anledningarna till att vi återkommer till Arena Varberg med fler av våra framträdanden.”

 

Johan Törnqvist – Country Manager

Wimab Evenemang

“Tack för ett superbra bemötande, trevlig personal och som arrangör till ett evenemang på Arena Varberg kan vi från Wimab enbart ge våra varmaste rekommendationer. Vi kommer garanterat tillbaka.”

 

Camilla Emring – Projektledare marknad & sälj

arvato

“Alla var väldigt nöjda och glada med kvällen och den fina lokalen, arrangemang och så vidare. Maten var fantastiskt god!”

 

Magnus Petersson – Handling Officer

Lions Varberg

“Stort tack för mycket god service, mat och fika. Allt fungerade mycket bra och såväl mötesledare som deltagare var väldigt nöjda med dagen på Arena Varberg!”

 

Ove Söderquist

Varbergs Kommun

“På Arena Varberg blir man alltid vänligt och personligt men också proffsigt bemött. Hela personalgänget har inställningen att allt går och ska lösas. Vi har använt Arena Varberg för möten och evenemang med deltagare från 20 – 1 100 personer, från några timmar till flera dagar i rad. Allt har genomförts med samma proffsighet!

Lokalerna är väl försedda med utrustning och teknik och det som inte finns på plats, skaffas från annat håll. Jag rekommenderar varmt Arena Varberg som arrangör!”

 

Kristina Hylander – Utvecklingsledare, Kommunkansliet

MYYS ARTISTERI VARBERG

Vårt största TACK för att vi fick spela hos er! Hela Babblarna-gänget tackar och hälsar så gott till samtliga som på något sätt varit involverade i föreställningen. Ni är toppen!!!”

 

Krista Frykman

Produktionskoordinator, Babblarna på turné, Mys artisteri AB


ARENA VARBERG
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

info@arenavarberg.se

0340 - 69 02 00