SPORT

Från junior till SM

 

SM i brottning, allsvensk handboll och innebandy är några av evenemangen som väljer att använda Arena Varberg som matcharena. Däremellan välkomnar vi dagligen skolidrotten och föreningsidrotten.

Sparbankshallen är en modern idrottshall med cirka 1600 läktarplatser. Genom den flexibla konstruktionen, kan hallen anpassas efter sportevenemangets tema och storlek. Hittills har vi huserat handbolls-, innebandy-, bordtennis- och brottningsmatcher av olika storlekar. Även danstävlingar har hållits i Sparbankshallen, då ett speciellt mobilt dansgolv finns att tillgå.

 

Väggarna i Arena Varbergs idrottshall är klädda i specialmaterial för att uppnå bästa möjliga akustik. Hallen har också utrustade kommentatorsplatser och pressläktare. I anslutning till idrottshallen finns även omklädningsrum, dansstudio och coaching-rum för de tävlande lagen.

 

Huvudentrén används som publikingång och i den stora entréhallen finns möjligheter för sponsorer och dylikt att synas. Här finns även en plats där du som klubb kan ha fikaförsäljning.

Boka träningstid

Träningstider 2023-2024

Sparbankshallen 

Allmänna regler


ARENA VARBERG
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

info@arenavarberg.se

0340 - 69 02 00