MED NÖJE SOM TRADITION

MULE SKINNER BAND - ARENA VARBERG
9
oktober
16:00 - 18:30
NÖJESHALLEN

MULE SKINNER BAND

Vad vore väl livet utan våra gamla musikhjältar - ...

aldrig ensam varberg
19
oktober
19:00 - 22:00
NÖJESHALLEN

ALDRIG ENSAM SHOW

Charlie Eriksson är prisbelönt entreprenör och grundare av ideella ...

ABONNERAT-arena varberg
25 - 26
oktober
Hela dagen
HELA ARENA VARBERG

ABONNERAT

Företagsfest - konferens - mässa. Idag har vi fullt hus ...

O helga natcho! arena varberg
15
december
19:30
SPARBANKSHALLEN

O HELGA NATCHO!

”EN KOMISK FÖRESTÄLLNING I JULETID!” Björn Gustafsson, Niklas Andersson och ...

Inget evenemang hittades!

EVENEMANG VARBERG

 

På den här sidan hittar du evenemangen som äger rum på Arena Varberg. Den kompletta evenemangskalendern för hela Varberg finns på visitvarberg.se/evenemang.

 

Till Arena Varberg kommer arrangörer med både små och stora produktioner. Har du ett evenemang med upp till 2000 personer sittande inomhus är Arena Varberg platsen att välja. Utomhus är kapaciteten ca 5000 personer.

 

Vår blackbox kallas för Nöjeshallen och rymmer 400 sittande personer alternativt 600 stående. Läktaren är portabel vilket gör att den går att ställa in efter antalet besökare på evenemanget. Dessutom har lokalen fina draperingar som kan användas för att förminska lokalen vid mindre evenemang. Nöjeshallen gästas av konserter, teatrar och föreläsningar av olika slag. Lokalen har en stor scen men även ett lågt talarpodie vilket gör att den dessutom är väldigt användbar och väl anpassad till större konferenser på både dag- och kvällstid.

 

För större evenemang är Sparbankshallen eller Nöjesparken de bästa platserna på Arena Varberg. I Sparbankshallen kan man sitta som flest 2000 personer för att titta på konsert eller 1400 personer om man besöker ett idrottsarrangemang. Sparbankshallen går även att dela av på hälften och i en fjärdedel. Delar man av arenan i två delar är kapaciteten mellan 900-1100 personer beroende på scenstorlek. I en kvarts arena sitter man bekvämt mellan 500-600 personer. Vid samtliga evenemang förutom vid idrottsevenemang täcks väggarna in med svart tyg.

 

De allra största evenemangen på Arena Varberg arrangeras utomhus i Nöjesparken. Parken tar med enkelhet emot ca 5000 personer. Scen och teknik byggs upp från grunden och tack vare närheten till huvudbyggnaden är evenemangslogistiken smidig. Ström, inhägnader, toaletter och alkoholtillstånd är aldrig något en arrangör behöver oroa sig för när man arrangerar ett evenemang Varberg.

SABATON ARENA VARBERG 2022

2022 gästade Sabaton oss med sin sverigeturné.  Slåtsålt och 1500 stående gäster i Sparbankshallen.

eventlokal varberg

Nöjeshallen är en fantastisk blackbox konsertlokal med plats för upp till 600 stående alternativt 400 sittande gäster. Backprojection, teleskopsläktare och fast linearray gör att omställningar av lokalen går fort.

eventlokal varberg

Bilden är tagen från en av Weeping Willows många bejublade julturnéer. Vi detta tillfälle hade vi 1800 sittande konsertbesökare.


ARENA VARBERG
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

info@arenavarberg.se

0340 - 69 02 00