fbpx

Mat & Dryck Konferens

All mat lagas här i huset

 

Maten vi serverar har noga komponerats för att passa ditt möte och dina unika behov. Vi kan lova att ni kommer att få smaka god och energigivande mat som ger dig förutsättningar att prestera på topp. Det betyder också att det är naturligt för oss att se till att det finns något för alla smaklökar oavsett allergier och preferenser.

 

En del vill ha lunchen på buffé, en del vill ha en take-away att ta med sig. Det är ert möte och era förutsättningar som talar om vad vi serverar!

Societén ❤️ Arena Varberg

Gruppbild på Societén och Arena Varberg

Arena Varberg har fått ny restauratör. Den anrika Varbergsrestaurangen Societén tar över driften av köket och kommer servera så väl konferensfikor som tre-rätters middagar i den stora anläggningen. Arbetsnamnet på verksamheten är ”Arena Catering & Restaurang”.

 

VARBERG – 27e augusti 2021 – Varbergsrestaurangen och festpalatset Societén blir ny restauratör på Arena Varberg. På grund av corona-restriktionerna får den nya partnern en mjukstart, men hoppas såklart på lättnader och ökad beläggning.

 

Societéns VD Peter Gustafsson ser tillsammans med kollegorna Charlott Johansson, Marcus Stjernström och Mattias Svensson fram emot det nya samarbetet:

 

– Jag personligen ser fram emot att få möta utmaningarna i denna fantastiska eventarena. På samma sätt som det jag ”fasar” över har med samma sak att göra. Men mest ser jag nog fram emot konsertkvällen som är bokad med Lena Philipsson. Jag tänker nämligen att den skall visa vägen för de kommande 100 konsertevenemangen vi skall göra ihop med er och några av Sveriges mest etablerade arrangörer.

 

Hur tänker du kring samarbetet med Arena Varberg framöver?

 

-Jag ser fram emot att få bidra med våra medarbetares positivitet och att få vara en del i Arena Varberg. Det känns som att ni som samarbetspartner och vi som serviceleverantör tillsammans kan nå fram till Arena Varberg 2.0 och med det få hela anläggningen att bli uppskattad. Jag tror vi kan fortsätta där våra föregångare avslutande och nyttja att anläggningen nu blivit ännu bättre.

 

Vad kommer du bidra med?

 

-Ett stort intresse för att fortsätta ge Varbergare och besökare lite mer än det vanliga. Det har jag försökt och även gjort på de tre största event- & nöjesanlägningarna i Varberg under 30 år. Ja, eller största näst efter Arena Varberg…

 

I köket huserar kökschef Mattias Svensson. Mattias är en välkänd varbergskrögare med många år i branschen. Hus 13 och Verket är två av hans senaste restauranger.

 

Vad står på menyn Mattias?

 

-Idag blir det tortellini fyllda med broccoli, svamp och prästost. Jag hade helst velat servera morsans kåldolmar, men det får bli en annan gång. Näst efter det är jag väldigt förtjust i frukt och bär – det hade jag kunnat leva på resten av livet.

Vi kan alltså se fram emot fräsch mat och fina råvaror även i fortsättningen på Arena Varberg.

 

Arena Catering & Restaurang – Varmt välkomna till Arena Varberg!