Vi är Monique
Magnus Westerlund
Tidigare har Magnus gedigen kockerfarenhet från Prästgatan, Sjömagasinet, The Royal Bachelors Club, Thorskogs Slott, Restaurang Kungstorget samt Hotel Reisen och Restaurang Kaos i Stockholm. Magnus, med sitt ursprung i Dalarna står för god, vällagad mat och kompromissar sällan i det klassiska matlagandet. Hans personliga favoritkök är det franska.
Roxy Handing
Roxy har en lång och bred erfarenhet inom restaurang- och nöjesbranschen. Från Wallmans Salonger, Aros Kongress Center med dess stora evenemang till den intima restaurangen Frank i Västerås, känd för sina fyrarättersmenyer med vinpaket. Genom åren har Roxy haft roller som bartender, servis, barchef och restaurangchef. De senaste tio åren har hon drivit egna verksamheter, däribland Brittas Strandveranda i Varberg. Hon brinner för värdskap och att ge gästen en mysig helhetsupplevelse.
Markus Boman
Ägare av Surfers Paradise med stor erfarenhet av evenemang och värdskap.