Anna Karin NY arena Varberg

Möten i fokus

Möt vår mötesexpert Anna-Karin

 

Anna-Karin har arbetat med möten hos oss sedan 2017 men hennes erfarenhet sträcker sig längre tillbaka:

-Redan 1997 började jag arbeta som konferenskoordinator på ett helt nystartat konferenscenter på Kusthotellet här i Varberg. Det var roliga lärorika år. Vi hade fria tyglar och stort förtroende. Det var verkligen learning by doing. En sak jag lärde mig den hårda vägen var att aldrig boka in konkurrenter vägg i vägg… Jag tänkte inte på att kunderna var i samma bransch – jag ville ju bara sälja konferenslokaler! Men som väl var behöll jag mitt lugn och med en gnutta humor klarade jag mig bra ur den situationen i alla fall.

-Det var även på den arbetsplatsen jag fick lära mig att direkt i kontakt med kund ta reda på mötets syfte, så att jag kunde hjälpa till på bästa sätt. Comwell var tidiga på ”meeting design”, men idag tänker alla såhär. Det är just detta arbetssätt som gör att jag än idag brinner för bra möten och drivs av att hjälpa kunden designa sitt möte på mest effektivt sätt. Det är roligt att kunna ge tips och sen se resultatet på plats. Man kan tänka ”hur ska informationen jag vill ha ut fastna på bästa sätt?

 

Vad är ett bra möte?

-Ett bra möte har en tydlig agenda, tidsram och syfte. Men även möblering och pauser spelar roll. Man måste ha förståelse för att folk inte orkar sitta hur länge som helst. Det är samma för alla, gammal som ung. Men om jag måste välja vad jag tycker är absolut viktigast så är det att alla är medvetna om mötets syfte.

 

Har du nåt roligt minne från förr?

-Det roligaste minnet jag har från förr var när alla gick in med svarta kostymbyxor i konferenslokalen men kom ut med röda! Haha, den historien berättar jag gärna när vi ses nästa gång!

Vill du bolla idéer? Hör gärna av dig till mig!

0340-690203 / info@arenavarberg.se

Klicka här för en kostnadsfri offert

och svar på alla dina frågor.

Vill du bolla idéer? Hör gärna av dig till mig!

0340-690203 / anna-karin.ny@arenavarberg.se

HELA ARENAN

Rätt läge och tillgänglighet

 

Till Arena Varberg är det enkelt att ta sig och trivas. Ett centralt läge, över 200 gratis parkeringsplatser, alltid nära till havet och Varbergs stadspuls gör oss unika. Vårt goda samarbete med samtliga  hotell- och spaanläggningarna gör det smidigt att skräddarsy hela er vistelse direkt hos oss. Läs mer om möten i fokus: Möten på Arena Varberg.

Varmt välkomna till Arena Varberg.
ARENA VARBERG
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

info@arenavarberg.se

0340 - 69 02 00