seniormässan

SENIORMÄSSAN

Seniormässan 

Mässan där man vill stanna länge!

Genom åren har mässan blivit en myllrande mötesplats för de över 2000 personerna som under dagen besöker oss. Här samlas man för att njuta av musikalisk underhållning, spännande föreläsningar, modevisning och inte minst ta del av vad mässans alla utställare erbjuder. Här finns fastighetsmäklare, friskvårdsföretag och researrangörer. Andra områden är hjälpmedel och omsorg i såväl privat som kommunal regi. Lägg därtill mat, kläder och hudvård och du får en bild av vilken bredd Seniormässan erbjuder.

Mässan innehåller också ett digert scenprogram. 2023 fick vi bl.a. inspireras av Lars-Johan Svanström från Träslövs trädgård och Helen Andersson. Helen är en inspiratör med lång erfarenhet av att få både bolag och människor att växa.

Helén i stol 300x300

– En föreläsning med mig flyttar gränser, inspirerar till action och framför allt till mycket skratt, säger Helen.

Läs mer om Helen här.

Underhöll gjorde Shirley Clamp, Shirley fick sitt genombrott 2014 med låten “Min kärlek” och är en av Sveriges mest älskade artister. Genom åren har Shirley deltagit i en mängd olika tv -program såsom t.ex. Melodifestivalen 2023.

modestugenModestugan i Åsa har stått som utställare på Seniormässan ända sedan Annett tog över företaget 2015. Varför är Seniormässan en så bra plats för er?

– Det är där som många av vår målgrupp finns. Många åker direkt till vår butik i Åsa och handlar direkt efter vi träffats på mässan. Sen är det en fantastiskt trevlig mässa. Vi träffar aldrig några griniga människor utan det är bara postitiv energi, säger Annett Wiktorsson, ägare Modestugan.

Peter Börjesson har varit konferencier ett flertal gånger på Seniormässan och tycker det är lika roligt varje gång.

–  Jag gillar att det är en sån variation i artister, program och utställare. Sen är det även ett tillfälle där man träffar massa glada, positiva människor, säger Peter. Mitt föredrag som avslutar dagen kommer handla om Varbergsnostalgi med bilder från där alla känner igen sig.

För mer information om Seniormässan 2023 – klicka här

Shirley Clamp

Lars Johan Svanström från Träslövs trädgård.

Det finns en cafédel med enklare fika öppen under hela mässan.ARENA VARBERG
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

info@arenavarberg.se

0340 - 69 02 00