fbpx

Möteslokaler

Möteslokaler för alla tillfällen

 

Arena Varberg har ett flertal möteslokaler som kan användas för olika slags arrangemang, utomhus som inomhus. Dessa lokaler är flexibelt konstruerade och kan på ett kreativt sätt anpassas till den kapacitet och det syfte som ni önskar.

 

Den största lokalen rymmer drygt 2000 personer och de minsta lokalerna är för ca 6 personer. Alla våra möteslokaler möbleras och anpassas helt efter dina önskemål!

Subbe Fyr

Möteslokaler Nöjeshallen

Nöjeshallen

Möteslokaler Rotundan

Rotundan

Möteslokaler Entréhallen

Entréhallen

Möteslokaler utescenen

Utescenen

stora möten

Sparbankshallen

Möteslokaler Nöjesparken

Nöjesparken

Möteslokaler Getterön

Grupprum

Sammanställning av våra möteslokaler

Subbe Fyr – Modern och ljus avdelningsbar konferensavdelning med plats för upp till 132 personer. I anslutning finns ett styrelserum och lounge.

 

Nöjeshallen – Som namnet antyder är detta möteslokalen för de något större volymerna. Här finns det hela 372 platser och i anslutning till lokalen finns så väl loger som wc och dusch.

 

Rotundan – Bjud upp till dans på denna gamla sommardansbana, vackert belägen i parken bakom anläggningen. Perfekt för middagar, mindre konferenser eller dans.

 

Utescenen – Kontakta oss för mer information.

 

Sparbankshallen – I Sparbankshallen bygger vi upp scener i storlek och utseende som passar det specifika ändamålet. Här ryms ca. 2000 sittande gäster. Det går dessutom bra att hyra delar av denna möteslokal.

 

Entréhallen – Här finns det plats för mingel! Med en stor och luftig yta är denna lokal perfekt för mingel, utställning eller middag. Här kan man vistas ca 1200 personer samtidigt.

 

Nöjesparken – Varbergs underbara folkpark! Parken är inhägnad och har förstärkt gräs vilket gör platsen perfekt för stora sommarkonserter. Eventrestaurangen har fulla rättigheter i hela vår anläggning inklusive Nöjesparken. Inuti Nöjesparken finner man även Utescenen samt Rotundan.

 

Grupprum Himledalen – Mindre konferenslokal för ca. 24 personer. Används ofta i samband med event på Sparbankshallen.

Grupprum Getterön – Perfekt för konferens eller grupparbete. Är utrustad med TV och rymmer ca. 47 personer.

 

 

Mer information om våra möteslokaler finner du om du klickar vidare på respektive lokals namn. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.