fbpx
 

Subbe fyr

Subbe Fyr stod färdig i augusti 2019 och är därmed vår allra nyaste konferensavdelning med plats för upp till 132 personer. När lokalen delas av i två delar finns det plats för 102 personer i den stora delen och 30 personer i den lilla. Subbe Fyr har den senaste konferenstekniken med en oslagbar utsikt över den nyrestaurerade Nöjesparken. I det angränsande styrelserummet “Kåsa” kan man sitta 10 personer. Där finns även möjlighet för videokonferens. I loungedelen kan du mingla under fikapauser eller innan konsert och sportevent. Passa på att boka konferens en fredag och avsluta med AW på Arena Varberg.

 

Videokonferens

I styrelserummet “Kåsa” finns videokonferensteknik installerad som låter dig och upp till 10 kollegor delta i samma videokonferens som kunderna långt borta. Både mikrofon och kamera är installerad på sådant sätt att personen i andra änden både ser och hör alla i rummet, samtidigt som den personen syns på en bildskärm.

 

Subbe Fyrs historia

Vår konferensavdelning är en nybyggd våning ovanför Entréhallen. Lokalerna är alltså högt belägna och väldigt ståtliga – precis som den riktiga Subbe Fyr.

 

1934 togs Subbe Fyr i bruk och ersatte då den gamla fyren på Skrivareklippan som hade använts sedan 1871. Man valde att uppföra den nya fyren på Subbeberget en bit söderut vid Varbergs kust. Vid bra sikt syns Subbebergets fyr 17 nautiska mil och har kommit att bli ett viktigt landmärke för Varberg. Vill du läsa mer om svenska fyrar så besök Svenska Fyrsällskapet.

Frågor eller boka?

Kontakta vår säljare Anna-Karin Ny för bokningar.

Bilder

Teknisk information

 

Golvyta: 180 m²
Max antal personer: 132

Titta in