fbpx
 

Möte på Arena Varberg

Möte på Arena Varberg

 

Hos oss finns alla möjligheter att arrangera både små och stora möten. Våra flexibla lokaler erbjuder mängder av möjligheter att dela av, öppna upp och möblera om – vi skräddarsyr efter varje specifikt behov.

 

Vi finns till din hjälp hela vägen, som resurs och samarbetspartner och precis i den utsträckning du behöver.

 

En konferens handlar inte alltid bara om att stolar, bord, anteckningsblock och teknisk utrustning ska finnas på plats. Prata gärna mjuka värden och meeting-design med oss!

Konferenslokaler

Referenser

Mat & Dryck

Vill du arrangera ditt möte på Arena Varberg börjar du med att ta kontakt med vår reception antingen via mail: info@arenavarberg.se eller telefon: 0340-690200. Det går också bra att fylla i en offertförfrågan via hemsidan. Därefter kommer du bli kontaktad med information om priser, lokaler och allt som berör fika och mat. Tillsammans kanske vi kommer fram till att du ska komma hit till Arena Varberg och besöka oss för att se vilken konferenslokal som passar ditt möte bäst. Det är viktigt för oss att vi förstår syftet till ert möte för att kunna hjälpa er att få ut så mycket som möjligt av dagen.

 

Alla våra lokaler har modern konferensteknik så att du med enkelhet kan hålla en presentation med både ljud och bild. Våra eventtekniker får ofta höra att de inger en trygghet hos våra gäster när det kommer till powerpoint-presentationer, byten mellan datorer och alla dess adaptrar, mikrofonteknik och så vidare. I vår största mötes- konferenslokal Nöjeshallen är bildskärmen väldigt stor (5,4×3 m) vilket gör att samtliga 372 personer som deltar ser bilden bra. På plats finns flera handhållna mikrofoner och myggor, så om ni är många talare kan våra tekniker förbereda dem med mikrofoner vilket skapar ett bra flow på er konferens. Ljudtekniken är anpassad till konsertsammanhang så om ni till exempel tycker det passar med musik när talarna går på scenen, skapar vi ett bra tryck och känsla i lokalen! Vi förstår innebörden i att tekniken måste rulla på som den ska vid ett möte eller konferens.

 

I vår konferensavdelning Subbe Fyr är inte kapaciteten lika stor som i Nöjeshallen. Lokalen går att dela av i två och har ett tillhörande styrelserum/grupprum samt en foajé där man kan ha fikamingel i pauserna. Självklart är konferenstekniken av bästa klass även här.

 

Men det är inte bara det tekniska som är viktigt vid en konferens. De mjuka värdena, mötesdesignen, är minst lika viktigt för att du som arrangör ska få ut så mycket som möjligt av dagen. Vi har stor respekt för att ni lägger ner mycket tid och pengar på att anordna ert möte och finns med som ett stöd och resurs i precis den utsträckning du behöver.