Konferenslokal Halland

Möteslokaler för alla tillfällen

 

Arena Varberg har ett flertal möteslokaler som kan användas för olika slags arrangemang, utomhus som inomhus. Dessa lokaler är flexibelt konstruerade och kan på ett kreativt sätt anpassas till den kapacitet och det syfte som ni önskar.

 

Den största lokalen rymmer drygt 2000 personer och de minsta lokalerna är för ca 6 personer. Alla våra möteslokaler möbleras och anpassas helt efter dina önskemål!

subbe arena varberg

Subbe Fyr

Möteslokaler Nöjeshallen

Nöjeshallen

Möteslokaler Rotundan

Rotundan

Möteslokaler Entréhallen

Entréhallen

Möteslokaler utescenen

Utescenen

stora möten

Sparbankshallen

Möteslokaler Nöjesparken

Nöjesparken

Möteslokaler Getterön

Grupprum

Sammanställning av våra möteslokaler

Subbe Fyr – Modern och ljus avdelningsbar konferensavdelning med plats för upp till 132 personer. I anslutning finns ett styrelserum och lounge.

 

Nöjeshallen – Som namnet antyder är detta möteslokalen för de något större volymerna. Här finns det hela 372 platser och i anslutning till lokalen finns så väl loger som wc och dusch.

 

Rotundan – Bjud upp till dans på denna gamla sommardansbana, vackert belägen i parken bakom anläggningen. Perfekt för middagar, mindre konferenser eller dans.

 

Utescenen – Kontakta oss för mer information.

 

Sparbankshallen – I Sparbankshallen bygger vi upp scener i storlek och utseende som passar det specifika ändamålet. Här ryms ca. 2000 sittande gäster. Det går dessutom bra att hyra delar av denna möteslokal.

 

Entréhallen – Här finns det plats för mingel! Med en stor och luftig yta är denna lokal perfekt för mingel, utställning eller middag. Här kan man vistas ca 1200 personer samtidigt.

 

Nöjesparken – Varbergs underbara folkpark! Parken är inhägnad och har förstärkt gräs vilket gör platsen perfekt för stora sommarkonserter. Eventrestaurangen har fulla rättigheter i hela vår anläggning inklusive Nöjesparken. Inuti Nöjesparken finner man även Utescenen samt Rotundan.

 

Grupprum Himledalen – Mindre konferenslokal för ca. 24 personer. Används ofta i samband med event på Sparbankshallen.

Grupprum Getterön – Perfekt för konferens eller grupparbete. Är utrustad med TV och rymmer ca. 47 personer.

 

 

Mer information om våra möteslokaler finner du om du klickar vidare på respektive lokals namn. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Konferenslokal Halland

 

Söker du efter en konferenslokal i Halland finns Arena Varbergs flexibelt konstruerade konferenslokaler att tillgå. Samtliga konferenslokaler går att anpassa efter kundernas behov. Flera av våra konferenslokaler är avdelningsbara vilket gör att de går att anpassa efter syfte och kapacitet. Vanliga konferensmöbleringar är u-sittning, skolsittning och biosittning.

 

Subbe Fyr är vårt senaste tillskott bland konferenslokaler. När inte lokalen är avdelad kan man sitta ca 132 personer i skolsittning och 160 i biosittning – alltid med utsikt över Nöjesparken. Lokalen har den senaste konferenstekniken, allt trådlöst och högupplöst. I det angränsande styrelserummet finns videokonferensteknik installerad som gör det enkelt att hålla hållbara möten med kollegor på andra sidan Atlanten. Där sitter man bekvämt 10 personer runt ett bord. Besöker man oss när himlen är klar kan man sikta havet!

 

Nöjeshallen är den näst största lokalen på Arena Varberg. I Nöjeshallen kan man sitta 200 personer vid runda bord, upp till 300 middagsgäster vid långbord och 372 personer i biosittning. Vill man hellre möblera med skolsittning får man plats ca 160 personer. Nöjeshallen används som konferenslokal på dagtid, men är i grund och botten en klassisk teaterlokal. Kvällstid gästas ofta Nöjeshallen av både turnérande teatersällskap såväl som konserter och föreläsningar. Eftersom lokalen är anpassad för att kunna ta emot den typen av evenemang finns det en fast scen på 130 m2, scenbelysning, projektor och duk samt en professionell ljudanläggning anpassad efter lokalens kapacitet.

 

När man är så många vid sin konferens så man behöver använda Sparbankshallen brukar vi benämna mötet som en kongress snarare än en konferens. Som flest i biosittning vid en kongress kan man sitta cirka 2000 personer. Då används två av lokalens fyra läktare och matchande stolar placeras på golvet (parkett). Inför varje evenemang läggs ett evenemangsgolv, väggar kläs in i tyg och scen samt all teknik byggs upp. Lokalen går att dela av i tre delar. I en kvarts arena sitter man cirka 500 personer och i en halv arena cirka 1000 personer, beroende på scenstorlek.

 

Sparbankshallen är i grunden en sporthall, men används även till mässor, konserter och större konferenser eller kongresser.

 

Entréhallen används oftast som välkomsthall, registrering, garderob, mässyta och är en bra plats att mingla på vid fika-stunderna. Vid vackert väder går man enkelt ut i Nöjesparken via Entréhallen och andas in den friska luften. I Nöjesparken finns vår sista stora konferenslokal – Rotundan. Rotundan är en gammal klassisk dansbana som rymmer ca 600 personer. Förlägger man sin konferens hos oss på vårkanten kan Rotundan vara en bra plats att använda som lunchmatsal. På sommartid används lokalen med fördel till bröllopsmiddagar. Vid runda bord kan man duka till cirka 250 personer och vid långbord cirka 350 personer.

 

Som komplement till våra konferenslokaler finns grupprummen Getterön och Himledalen.


ARENA VARBERG
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

info@arenavarberg.se

0340 - 69 02 00