Konferens Halland

Oavsett om ni är 2 eller 2000 personer har vi plats för er konferens på Arena Varberg. Vill du hellre mötas virtuellt har vi även den senaste utrustningen vad gäller videokonferens.

 

Konferens Halland – flexibelt och modernt

Att anordna konferenser innebär för oss på Arena Varberg flexibla och moderna lokaler som erbjuder mängder av möjligheter att dela av, öppna upp och möblera om. Vi skräddarsyr och anpassar oss efter just er konferens och tar stor hänsyn till syfte och antal deltagare. Hos oss finns alla möjligheter för att din konferens ska bli lyckad!

Konferenser med stöd av senaste tekniken

Vi erbjuder bland annat det senaste inom modern konferensteknik för såväl fysiska möten som videokonferenser. Vi har fritt WiFi i alla våra möteslokaler och hjälper er gärna med planering av er konferens i Halland. Arena Varbergs konferensservice kan ge er personlig rådgivning och hjälp med allt runt ert möte – från passande lokal och teknik till boende i närheten och restauranger.

 

 

Arena Varberg är Varbergs största mötesplats

Vi ligger nära det stora utbud av hotell, aktiviteter och spa som finns i Varberg. Med endast en timme från Göteborg är det lätt att ta sig hit med tåg, buss, bil eller flyg.

 

Arena Varberg består av ett flertal olika lokaler som används på olika sätt. Vår konferensavdelning Subbe Fyr har utsikt över Nöjesparken och Rotundan som på somrarna vanligtvis används till utomhuskonserter, bröllopsmiddagar och danskvällar. Där finns även videokonferensmöjligheter. Sparbankshallen och Nöjeshallen används till olika publika evenemang, konferenser och kongresser. Entréhallen och Gallerian är lokaler som vanligtvis används till utställningar eller mingelområden vid fika och lunchpauser.

 

konferens varberg videokonferens

I direkt anslutning till Arena Varberg finns en kostnadsfri parkering med drygt 260 p-platser. När du väljer att förlägga er kongress, utbildning eller större konferens Halland kan vi även bistå med service och hjälp med logistiklösningar, boende och all administration av registreringar för evenemanget så att er konferens i Varberg blir den bästa tänkbara. Vi finns till din hjälp hela vägen, som resurs och samarbetspartner och precis i den utsträckning du behöver.

 

En konferens handlar inte alltid bara om att stolar, bord, anteckningsblock och teknisk utrustning ska finnas på plats. Prata gärna mjuka värden och meeting-design med oss.

 

Boka er konferens i Halland idag!

Offertförfrågan » 


ARENA VARBERG
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

info@arenavarberg.se

0340 - 69 02 00