fbpx
 

Eventlokaler

Eventlokaler för dig som planerar något alldeles extra

Planerar du en större fest, arrangemang eller event? Oavsett om det för en privat tillställning eller företagsrelaterat, så har vi perfekta eventlokaler för ändamålet!

 

Vi har planlösningar för både inomhus- och utomhusbruk och eventlokalerna kan arrangeras efter era önskemål gällande sittplatser och dylikt.

Nöjeshallen

Nöjeshallen

Sparbankshallen

Sparbankshallen

Utescenen

Eventlokaler Entréhallen

Entréhallen

Eventlokaler Nöjesparken

Nöjesparken

Eventlokaler Rotundan

Rotundan

Eventlokaler inomhus

Nöjeshallen är en klassisk teaterlokal med utdragbar läktare. Kräver ert evenemang fler sittplatser är det fullt möjligt att komplettera med matchande stolar på golv och balkonger. Eftersom läktarna är utdragbara kan lokalen dukas på flera olika sätt och används ofta som matsal, då vi kan duka för 300 middagsgäster.
I Nöjeshallen finns även en scen på med ridåer och full konferensutrustning såsom projektor, dator och ljudanläggning.

 

Sparbankshallen har en golvyta på 2025 m² och fasta läktarplatser i biosittning för drygt 1400 personer. Detta kan kombineras med matchande stolar på golvet, så sammanlagt kan ca 2000 personer sitta. I Sparbankshallen bygger vi upp scener i storlek och utseende som passar det specifika ändamålet.

 

Entréhallen har den perfekta ytan för mingel, utställning eller middag. Här kan man vistas ca 1200 personer samtidigt. Man kommer in i hallen både via parkentrén och huvudentrén och därför blir här en naturlig plats för garderob och registrering.

Eventlokaler utomhus

Rotundan är namnet på dansbanan som har rustats upp, för att kunna husera ett flertal olika slags evenemang. Lokalen är inte vinterbonad men kan snabbt värmas upp för ett kvälls- eller dagsevenemang.

Lokalen lämpar sig särskilt väl för middagar, temafester och mindre konserter och vi ser fram emot att se den användas för sommarkonserter. Rotundan är ljus och luftig, har högt till tak och gott om utrymme för både middag och dans. Man kan vistas 600 personer i lokalen samtidigt.

Nöjesparken är namnet på folkparken i Varberg, naturskönt belägen intill Påskbergsskogen och granne med Påskbergsvallen. Inuti Nöjesparken ligger Rotundan som används för olika evenemang under sommaren.

Parken är inhägnad och har förstärkt gräs vilket gör platsen perfekt för stora sommarkonserter.

 

För mer information om våra eventlokaler så klickar du vidare på respektive lokals namn. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.