Festlokal Halland

Festlokal i Halland

 

Planerar du att ha en fest och söker efter en festlokal i Halland? Hos oss på Arena Varberg har vi framförallt två bra mindre festlokaler och en väldigt stor. Lokalerna kallas Nöjeshallen, Rotundan och Sparbankshallen och kan användas på olika sätt:

 

I Nöjeshallen finns en stor scen och fast teknik installerad vilket gör att den passar bra när du till exempel ska anordna 50-årskalas, cykelfest eller något annat firande där du vill ha ett band på scen och kunna dansa efter maten. Det samma går givetvis att ordna i Rotundan, men bara på sommartid då den inte är vinterbonad. Där finns ingen scen eller teknik installerad utan då bygger man upp det från grunden.

 

Rotundan används som festlokal på sommartid här hos oss, vilket gör att det faller sig naturligt att använda sen till bröllopslokal. Rotundan är en oval gammal dansbana med högt i tak, placerad mitt i Nöjesparken. Festlokalen är helt inglasad vilket gör att den är väldigt ljus och vacker. På det ljusa trägolvet dukas det upp med runda bord, vita dukar och vackra blomsterdekorationer levererade av någon lokal florist. Stolarna kläs in i vita tyger, men allt går såklart att anpassa efter brudparets önskemål. Eftersom Rotundan är belägen mitt i Nöjesparken finns det många vackra platser att välja på när man vill fotografera sitt brudfölje. Varför inte använda den lilla dammen med blommande näckrosor som bakgrund? Rotundan är en perfekt lokal att ha sin bröllopsmiddag i!

 

Sparbankshallen används som festlokal ett flertal tillfällen varje år. Varbergsgalan som anordnas i oktober är en stor näringslivsfest med tillhörande bankett, scenprogram och högklassig underhållning. Vid större banketter dukar vi upp med runda bord och långbord så att ca 900 personer kan sitta ned och äta. Restaurangen gör ett fantastiskt jobb när de serverar tre rätter till upp till 900 personer med minutschema. Alla specialkoster att hålla reda på är heller ingen lek!

 

Utskänkningstillstånd

 

Vi har en restauratör i huset som står för tillståndet. Detta gäller vid bokning av samtliga lokaler på Arena Varberg och även Nöjesparken. Det är alltså inte tillåtet att ta med sig egen mat och dryck till Arena Varberg.

Måndagsdans

ARENA VARBERG
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

info@arenavarberg.se

0340 - 69 02 00