Eventlokal Varberg

EVENTLOKALER I VARBERG

 

Söker du eventlokal? Arena Varberg har eventlokaler för alla tillfällen! Vi har ett flertal lokaler som kan användas för olika slags arrangemang, utomhus som inomhus. Dessa lokaler är flexibelt konstruerade och kan på ett kreativt sätt anpassas till den kapacitet och det syfte som ni önskar.

 

Den största eventlokalen rymmer drygt 2000 personer och den minsta har 415 sittplatser/600 ståplatser. Alla våra eventlokaler möbleras och anpassas helt efter dina önskemål! Utomhus är kapaciteten ca 5000 personer. Som komplement till eventlokalerna har vi även mindre möteslokaler. Här presenteras ytorna mer specifikt:

 

Nöjeshallen – Som namnet antyder är detta eventlokalen för nöjen! Många äldre varbergare känner fortfarande igen lokalen för dess snarlika gamla namn, Nöjesparken. Lokalen var nämligen väldigt populär på 60-70-80-talet och gästades av både internationella och nationella artister. På 80-talet anordnades det omåttligt populära ungdomsdiscot ”Högtryck” här. 2004 bytte lokalen namn till ett lite mer passande ”inomhusnamn” eftersom Nöjesparken även var och är namnet på parken utanför anläggningen. Det var även 2004 man byggde på anläggningen med vår stora arena som kom att kallas Sparbankshallen.

Nöjeshallen gästas av såväl turnerande teatersällskap som olika konserter. Här finns plats för 415 sittplatser och 600 ståplatser. Vill man inte stå på golvet framför scenen kan man gå upp till plan två, där man har bra sikt över dansgolv och scen.

För artisterna som besöker Nöjeshallen finns det flera bekväma och funktionella loger backstage där man i lugn och ro kan göra sig i ordning inför gig.

 

eventlokal varberg

 

Rotundan och Nöjesparken – Bjud upp till dans på denna gamla sommardansbana, vackert belägen i Nöjesparken bakom anläggningen. Perfekt för middagar, sommarkonserter eller dans. Eventlokalen tar in max 600 personer. I Nöjesparken arrangeras större utomhuskonserter och andra evenemang. Publikkapaciteten är ca 5000 personer.

 

eventlokal varberg

 

Sparbankshallen – Sparbankshallen är Varbergs största eventlokal. Här arrangeras årligen galamiddagar, konserter, mässor och idrottsevenemang av det allra största slaget.

I Sparbankshallen bygger vi upp scener i storlek och utseende som passar det specifika ändamålet. Här ryms ca. 2000 sittande gäster. Om evenemanget inte kräver fullt så många sittplatser går hallen går att dela av i hälften eller i en kvart. Denna eventlokal Varberg är verkligen flexibel!

 

eventlokal varberg


ARENA VARBERG
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

info@arenavarberg.se

0340 - 69 02 00