fbpx

Yogavarberg Day

Vbgyoga Day

Yogavarberg Day

– Obs endast 50 platser just nu!

Resan fortsätter med massa härlig yoga i Varberg. Den 4 juli på Arena Varberg, i Nöjesparken kan du yoga tillsammans med andra och njuta av dagen.

Tillsammans med ett antal fantastiska lärare, föreläsare, utställare och andra kreativa människor ger Annelie Billing er Yogavarberg Day 2020 . Billing har satt samman ett pärlband av inte mindre än sju olika yogaklasser under en härlig heldag i Nöjesparken. Ta med hela gänget och yoga tillsammans, picknicka i parken och njut av dagen på Yogavarberg Day.

Parken bjuder på skönt häng med både sol och skugga, picknickplatser och utställare. Och såklart en massa, massa yoga. Passen är utformade för att passa såväl erfarna yogautövare som nybörjare, och lärarna har alla arbetat professionellt med yoga under många år.

Rotundan blir vår shala och från 08:00-20:00 lever den gamla dansbanan upp med yoga och meditationsklasser. Mellan varje pass är det en halvtimmes break. Bland utställarna finns även mat och dryck att köpa, och naturligtvis erbjuds både färgglad, nyttig, ekologisk och närodlad mat och dryck.

Prisinformation:

Varje klass varar 75 minuter. Du kan köpa enstaka klasser för 240 kr/st. Att delta i  3 klasser kostar 540:-. Om du hellre vill viga hela dagen åt 6 av de 7 klasserna så betalar du 840:-.

Nytt för i år är du redan nu kan boka och betala din lunch på bokningssidan, du väljer mellan Lax-bowl med asiatiska smaker eller Halloumi- och melonsallad. Hoppas det smakar!

INFORMATION

 

4 juli

Arena Varberg, Nöjesparken / Rotundan

Ingång via parken

08:00-20:00

Yoga Varberg