fbpx
 

Yogavarberg Day

Yogavarberg Day

Resan fortsätter med massa härlig yoga i Varberg. Den 29 juni på Arena Varberg, Nöjesparken kan du yoga tillsammans med andra och njuta av dagen.

I år arbetar Annelie Billing själv med Yogavarberg Day men har fantastiska lärare, föreläsare, utställare och andra kreativa människor med sig. Billing har satt samman ett pärlband av inte mindre än sex olika yogaklasser under en härlig heldag i Nöjesparken. Ta med hela gänget och yoga tillsammans, picknicka i parken och njut av dagen på Yogavarberg Day.

Parken bjuder på skönt häng med både sol och skugga, picknickplatser och utställare. Och såklart en massa, massa yoga. Passen är utformade för att passa såväl erfarna yogautövare som nybörjare, och lärarna har alla arbetat professionellt med yoga under många år.

Rotundan blir vår shala och från 08:00-20:00 lever den gamla dansbanan upp med yoga och meditationsklasser. Mellan varje pass är det en halvtimmes break. Mitt på dagen är det en hel timmas lunchrast och bland utställarna finns även mat och dryck att köpa, och naturligtvis erbjuds både färgglad, nyttig, ekologisk och närodlad mat och dryck.

Prisinformation:

Att vara med på 3 klasser under dagen kostar 590:- eller om du hellre vill viga hela dagen åt alla de 6 klasserna så betalar du 990:-. Klasserna är på 90 minuter.

INFORMATION

 

29 juni

Arena Varberg, Nöjesparken

Ingång via parken

08:00-20:00

Yoga Varberg