fbpx

Varbergs Näringslivsdag

varbergs näringslivsdag 10 sept 2020

Varbergs Näringslivsdag

För er som berörs av att Varbergs Näringslivsdag ändrar datum till 10 september (från ordinarie 16 april) – kontakta arrangören.

 

En dag full av inspiration, nätverkande, djup och skratt. Temat är i år: ” Framgång kommer inte av sig själv! – inspireras av vanliga människor med ovanliga karriärer” vilket kommer att genomsyra dagen och föreläsningarna. Allt ifrån att ta sig från golvet till toppen till hur arbetsglädje kan påverka oss och dem runt omkring oss. Vi kommer att få följa med på en resa som handlar om att hitta balansen i livet samt lära oss mera om ledarskap i förändring.

Klockan 08.30 slår vi upp portarna och välkomnar er in på ett härligt drop-in mingel. Emma Gunnarsson & Martin Klasson, dagens moderatorer kommer att leda oss genom programmet. Tillsammans kommer vi att få lyssna till och inspireras av de fantastiska föreläsarna: Babben Larsson, Thomas Karlsson, Christina Stielli och Fredrik Reinfeldt.  Föreläsningarna kommer varvas med fikapaus och provsmakningslunch där det ges tillfälle att nätverka med varandra och mingla med våra utställare. Dagen beräknas vara slut ca: 16:15. Varbergs Näringslivsdag arrangeras av NW Event & Möten, Varbergs kommun, Företagarna Varberg och Länsförsäkringar Halland.

Har du några frågor kring dagen eller är du intresserad av att vara partner så kontakta: niclas@nwevent.se

För mer information om dagen gå in på: http://nwevent.se/kommandecase/676/

INFORMATION

 

10 september

Arena Varberg

Ingång via huvudentrén

08:30-16:15

1200 kr exkl. moms

NW Event, Varbergs kommun och Företagarna Varberg