fbpx
 

Varbergs Näringslivsdag 2019

Varbergs Näringslivsdag 2019

Varbergs Näringslivsdag 2019

Varbergs Näringslivsdag är tillbaka! Markera torsdagen den 11:e april i era kalendrar för detta får ni inte missa.

En dag full av inspiration, nätverkande, djup och skratt. Temat för dagen är i år: ”Vi är alla lika olika” vilket kommer att genomsyra dagen och föreläsningarna. Allt från hur man ska kommunicera med olika personligheter till vilka fördomar som kan finnas när man har olika bakgrunder. Dagen kommer även att beröra det lokala näringslivet.

Klockan 08.30 öppnar portarna och välkomnar er in på ett härligt drop-in mingel. Pär Johansson, dagens konferencier kommer att leda oss genom programmet. Tillsammans kommer vi att få lyssna till och inspireras av de fantastiska föreläsarna: Elaine Eksvärd, Milad Mohammadi, Marika Carlsson och Petter Askergren. Föreläsningarna kommer varvas med fikapaus och provsmakningslunch där det ges tillfälle att nätverka med varandra och mingla med våra utställare.

Föreläsare

Elaine Eksvärd

Retoriker, föreläsare och författare med ambitionen att retorikträna folket till ett ”kommunikationssexpack”. Hur hon lyckas med detta i Varberg återstår att se men det är med glädje vi välkomnar Elaine till Näringslivsdagen för att lära oss alla att snacka snyggt och hur man når ut med sin kommunikation till olika personligheter.

Milad Mohammadi

Jurist, statsvetare och omskakare som framför fantastiska föreläsningar som verkligen berör. Milad föddes i Iran och växte upp i Sverige. Med en bakgrund präglad av diskriminering och utanförskap växte det fram en stark drivkraft att göra en skillnad för andra. Som 22-åring var han både jurist och statsvetare. I dag är han en av Nordens mest efterfrågade talare inom mångfald och ledarskap och en prisbelönt kommunikatör. Till Varberg kommer Milad för att inspirera men kanske även provocera, vi ser med spänning fram emot Milads besök.

Marika Carlsson

En av Sveriges roligaste personer som vunnit priset ”Årets kvinnliga komiker” två gånger och som synts i både TV-program och föreställningar runt om i Sverige. Marika var bokad till Varberg redan förra året men på grund av en skada i knät blev hon tvungen att ställa in. Nu är knät läkt och vi välkomnar Marika till Varberg där hon bl.a. kommer prata om de fördomar som hon stött på och att våga vara annorlunda.

Petter Askergren

Petter känner nog de flesta till som en framgångsrik hiphopmusiker som hunnit med att fira 20 år som artist. Men Petter har även många andra järn i elden som kanske inte alla känner till. Han är författare, hyllad företagare, utbildad sommelier, restaurangägare och prisad föreläsare. I sina populära föreläsningar hämtar Petter historier från sitt eget liv för att inspirera åhörarna, vilket han kommer att bjuda på i Varberg. Petter har varit i Varberg ett antal gånger tidigare som både artist och surfare. Vi ser mycket fram emot att få inspireras av Petters företagsamhet.

Pär Johansson

Moderator under dagen blir ingen mindre än Pär Johansson. En riktig eldsjäl och fantastisk föreläsare. Grundare av och ledare för Glada Hudik-teatern där utvecklingsstörda och normalstörda agerar tillsammans. Pär har blivit flertaligt prisad för sina ledaregenskaper så det är med en varm hand som vi lämnar modererandet av denna dag till Pär.

Programmet

Programmet för dagen släpps närmare eventet.

INFORMATION

 

11 april

Arena Varberg, Nöjeshallen

Ingång via parkentrén

08:30-16:15

1250 kr exkl. moms

Åldersgräns 18 år

NW Event