fbpx
 

Torkild Sköld

Torkild Sköld

Torkild Skölds inspirerande föreläsning är full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill.

Torkild föreläser om självledarskap, vinnande arbetsglädje och förändringsvilja och menar att oavsett om du arbetar som ledare för andra eller ej så är du alltid ansvarig ledare för ditt eget liv. Torkild anser att det finns ett direkt samband mellan eget ansvar och prestation likväl som det finns mellan tillfredsställelse och resultat i så väl arbetsliv som privatliv.

Här är några punkter ur föreläsningen:

– Skilj på vad du gör och vem du är
– Arbetsglädje kommer inifrån
– Värderingar är den viktigaste drivkraften
– Negativ feedback är en tillgång
– Du väljer hur du reagerar
– Det är du som skapar din framtid

Torkild Sköld är en av Sveriges bästa föreläsare inom självledarskap, arbetsglädje och förändringsarbeten. Torkild blev nyligen nominerad till stora talarpriset och är dessutom utsedd till en av landets mest populära föreläsare 2018. Vinnare av priset som 2011 års bästa nya föreläsare.

Genom igenkännande berättelser och aha-upplevelser får du tips och verktyg för att bygga upp en kultur med arbetsglädje, personligt ansvarstagande och förändringsvilja. Torkild är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt. Sedan flera år föreläser han dagligen för företag och verksamheter.

INFORMATION

 

9 januari

Arena Varberg, Nöjeshallen

Ingång via huvudentrén

18:30-21:00

Bar och café öppnar en timme innan