TOBBE TROLLKARL

TOBBE TROLLKARL – En förtrollad skattjakt

Succén från sommaren flyttar in i Nöjeshallen.
En magisk aktivitet för hela familjen, skattjakt, Tobbes nya show och sist trolleriskola för en liten publik! Ta med vänner, fira kalas eller bara ha en magisk, spännande och ROLIG eftermiddag med hela familjen!

Upplägget då?
Innan utsatt tid för själva föreställningen så går alla i familjen/sällskapet på en skattjakt/virituell tipsrunda, allt sker i er smartphone, inga appar att ladda ner. Längd ca 30 min, en promenad som man kan gå/cykla innan man kommer till spelplatsen som då är sista anhalten och “skatten”, MYCKET uppskattat!

När alla är på plats på utsatt tid kör Tobbe Trollkarl en vääääldigt exklusiv, nyskapad familjeshow (ca 75% ny show från tidigare!) bara för er, en mindre publik ger en exklusiv och intim känsla, vi ser gemensamt till att hålla hårt på social distansiering. Känslan är att ni har Tobbe Trollkarl för er själva!

Efter showen lär Tobbe ut ett enkelt trick man kan göra hemma samt finns möjligheten att köpa trollerilådor för 100kr/st. Givetvis får man ta kort med Tobbe på tryggt avstånd utomhus. Foto och ev köp av låda sker utomhus oavsett väder för att förhindra köer och trängsel.

Datum

14 nov 2021
Utgånget

Tid

15:00 - 15:45

Kostnad

199.00kr

RESERVERA

KÖP BILJETT

Plats

NÖJESHALLEN
Kategori
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.


ARENA VARBERG
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

info@arenavarberg.se

0340 - 69 02 00