TINA THE SHOW – LaGaylia Frazier

Den ultimata hyllningen till Tina Turner

I hyllningsföreställningen “Tina – The Show” bjuder sångerskan och artisten LaGaylia Frazier in till en energifylld och stämningsfull hyllning till legenden och ikonen Tina Turner.

Showen bjuder på alla hitsen från Tinas drygt 60-åriga karriär blandat med LaGaylias personliga favoriter. På ett personligt sätt bjuds publiken på en resa som skapar en känsla av att vara mitt uppe i en av Tinas legendariska konserter. Med sig på scenen har sångerskan ett liveband av allra högsta klass, lett av kapellmästare Magnus Höglund. Förutom musiker av den yttersta eliten i Sverige så ser vi också de rutinerade artisterna/dansarna Jennifer Jaarnek och Adriana Pupavac.

Att göra en legend som Tina Turner rättvisa, kräver en artist och sångerska i absoluta världsklass. LaGaylia besitter inte bara en av Sveriges bästa röster utan har också en livshistoria som på många sätt har parallella drag med Tina. När idén om en hyllningsshow föddes, fanns det bara ett alternativ för att gå vidare. Det finns ingen annan i Sverige som kan axla den rollen på det sättet vi såg framför oss säger Martin Johansson, en av showens producenter.

“Tina – The Show” är ett samarbete mellan MT Live och Gala Entertainment. Samma team som står bakom succéproduktionerna “Thank you for the music” samt “Queens”.

Missa inte chansen att uppleva den mest autentiska och musikaliska hyllningsshowen till Tina Turner. Gör dig redo för en oförglömlig kväll fylld med musik, dans och en hyllning till en sann legend!

FÖRBOKA MAT I SAMBAND MED BILJETTKÖP

Förbokad mat serveras från 90 minuter innan föreställningen. Baren för drop in-gäster öppnar 60 minuter innan föreställning.

 

 

 

Tidsschema

Datum

08 nov 2024

Tid

2 timmar inkl paus
19:30

Kostnad

595.00kr

RESERVERA

KÖP BILJETT

EXTRA

BOKA MAT

Plats

NÖJESHALLEN
Kategori

Arrangör

MTlive AB
Telefon
0709940005
E-post
tobias@mtlive.se
KÖP BILJETT

-

  • TIPS INFÖR DITT BESÖK
    TIPS INFÖR DITT BESÖK

    Utförlig information gällande ert besök hittar du genom att klicka på länken ovan. HIttar du inte det du söker når du oss alltid på telefon eller mail.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.


ARENA VARBERG
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

info@arenavarberg.se

0340 - 69 02 00