fbpx

Stora Loppisdagen -INSTÄLLD

Stora Loppisdagen

Stora Loppisdagen är inställd, vi avaktar nya regeringsbeslut och återkommer med ett nytt datum inom kort gällande loppisen.

 

Coronaviruset påverkar oss alla.

Ni som köpt säljbord till Stora Loppisen som ursprungligen skulle äga rum den 14e mars kommer få pengar tillbaka samma kanal som ni handlat, via tickster. Har ni köpt en plats över disk på Arena Varberg behöver ni komma tillbaka för att få pengarna tillbaka. Om ni vill vara med och sälja loppisprylar den 3 oktober behöver ni boka nya bord på precis samma sätt som ni gjorde till det ursprungliga tillfället. Det gör ni via tickster.com

 

Ta chansen att fynda och sälja dina begagnade prylar

 

Arena Varberg arrangerar i samarbete med Varbergs Barnmarknad en dag för alla som vill sälja eller fynda smart och miljövänligt. På ena halvan av den stora arenan kan du fynda barnkläder, leksaker och annat anpassat för barn och på den andra halvan fyndar du som på en ”vanlig” loppis.

Det finns möjlighet att hyra loppisbord för att sälja begagnade prylar, porslin, vuxenkläder och mycket mer! Vill man sälja barnkläder eller leksaker kan man göra det genom Varbergs Barnmarknad som funnits under flera år.

Kontakt: varbergsbarnmarknad@hotmail.com eller Varbergs Barnmarknad på Facebook 

 

UTSTÄLLARINFORMATION:

Varje bord är 180×80 cm.

Prislista:

1 bord: 220 kronor
2 bord: 374 kronor
3 bord: 528 kronor
4 bord: 676 kronor
5 bord: 825 kronor

– Det går inte att önska plats. Inflytt för säljare av prylbord 08.00-09.30.

KÖP DIN FÖRSÄLJNINGSPLATS VIA TICKSTER.COM »

Vid frågor kontakta Arena Varberg på 0340-69 02 00. OBS! Bokningen stänger 15:00 fredagen innan Stora Loppisdagen.

Observera:

Du får sälja loppis-saker vilket innebär begagnade prylar eller äldre saker du haft hemma. Du får inte matvaror, fikabröd eller godis. Det finns café på plats!

Du får inte sälja barnprylar eller barnkläder. Dessa säljs av Barnmarknaden i andra delen av lokalen. Dessa kontaktas via varbergsbarnmarknad@hotmail.com

BESÖKARINFORMATION

 

3 oktober 2020

Arena Varberg, Sparbankshallen

Ingång via huvudentrén

10.00-14.00

20 kronor

Café finns öppet

Arena Varberg och Varbergs Barnmarknad