fbpx
 

Sarah Dawn Finer – Winter Songs

Sarah Dawn Finer - Winter Songs

Sarah Dawn Finer - Winter Songs

Sarah Dawn Finer åker ut på vägarna i år igen. Denna gång med turnén ”Winter Songs”.

Sarah Dawn Finers vinterkonserter har i flera år varit stora publik- och kritikerfavoriter, men som på grund av sjukdom ställdes in 2016. I fjol gjorde succén comeback med enbart sex exklusiva spelningar, som alla blev utsålda. GP skrev bland annat ”Få artister bottnar på samma sätt som Sarah Dawn Finer gör i de känslor hon sjunger om, det finns alltid något mer därunder den sköna rösten och den klockrena fraseringen” och delade ut 4 i betyg.

Nu är det klart att Sarah åker ut på vägarna i år igen, den här gången blir det en omfattande turné med ”Winter Songs”. Kvällen är fylld av originalmusik men även tolkningar varvat med berättelser från Sarahs egna, personliga upplevelser genom åren. De flesta låtar som framförs är hämtade från hennes två klassiska vinterskivor “Vinterland” och “Winterland”. Med sig har hon Sveriges mest meriterade musiker; Jesper Nordenström (keyboard), Per Lindvall (trummor), Lovisa Samuelsson (keys, kör), Ola Gustafsson (gitarr) och Fredrik Jonsson (bas).

Konserten sker i samarbete mellan Majas vid Havet och Arena Varberg. Ingen åldersgräns. Garderobsavgiften ingår i förköpspriset. Det finns två barer med försäljning av drycker i arenan och det finns en mingeltallrik som endast går att boka i förväg på Tickster.com.

Rullstolsburna gäster bokar biljett via Majas 0340-14151. Även ledsagare behöver biljett och det finns 8 platser reserverade på balkongen. Det finns dessvärre inga platser på parkett på grund av Räddningstjänstens regler rörande brandsäkerhet och utrymning.

INFORMATION

 

29 november

Arena Varberg, Sparbankshallen

Ingång via huvudentrén – öppnar 18:00

19.30-22:30

Garderobsavgiften ingår i förköpspriset

Bar och café öppnar en och halv timme innan

525-725:-

Majas vid Havet och Arena Varberg