Queens arena varberg

QUEENS

EN STORSLAGEN SHOW MED DE STÖRSTA HITSEN AV QUEEN!

Lagom till 50-årsjubiléet av inspelningen av gruppen Queens legendariska debutskiva har det nu blivit dags att på ett helt nytt sätt hylla den legendariska gruppen.

Bandets låtskatt behöver ingen närmare presentation och oändliga är akterna och showerna som med den oefterhärmliga musiken i centrum fortsatt med att sprida bandets musik och anda.

Att hitta en frontperson värdig att axla manteln efter den legendariske Freddie Mercury är ingen enkel uppgift och vi har därför valt att med musiken i fokus istället tolka den med 4 fantastiska sångerskor.

I den 100 minuter långa showen tar våra ”drottningar” sig an musiken på ett sätt som utan att tappa sin igenkännlighet lyfter Queens låtskatt till oanade höjder. Från de mest smäktande balladerna till hitsen som garanterar handklapp och spontandans såväl som allsång.

Välkommen att uppleva Queen på ett helt nytt sätt! Detta är nästa nivå, detta är QUEENS!

Medverkande Nina Söderquist ,Anna Sahlene, Anna-Mia Bonde, Karin Funk, Kapellmästare Martin Olsson med liveband

Nina Söderquist:

Slog igenom för den breda massan med vinsten i tv-serien West End Star där hon vann en huvudroll på Londons West End. Med många hundra gig i ryggen, rockturnéer med bl.a. Kee Marcello, gästspel i just Queen-shower med Peter Johansson, medverkande i melodifestivalen och otaliga showproduktioner, har Nina välförtjänt fått smeknamnet Sveriges Rockdrottning.

Anna Sahlene:

Många år efter sin debut som ”Anna” i ”Alla vi barn i Bullerbyn” har Anna hållit sig kvar som en uppskattad och folkkär artist. Senast i år tog hon sig till final i Estlands melodifestival, samma land hon tävlade för i Eurovision när hon fick sitt internationella genombrott med låten ”Runaway” 2002. Förutom sina hits från både svenska, norska och Estninska melodifestivalen är Anna också en flitigt anlitad röstskådespelare.

Anna-Mia Bonde:

Kreativ producent för Queens

Multifacetterad sångerska med över 30 års erfarenhet av show, turnéer, musikal och TV. Sjungit med och bakom de flesta namnkunniga i landet samt porträtterat Anni-Frid från ABBA över hela världen och tvåfaldigt grammisnominerad ihop med rockpionjärerna ”The Nightflight Orchestra”.

Karin Funk:

Utbildad vid Högskolan för scen och musik i Göteborg, har Karin gjort flera framträdande roller i musikaler som Chess, Häxorna i Eastwick och The Phantom of the opera. Med sin bredd som sångerska, konferencier, producent och kreatör har hon också anlitats för otaliga events och showproduktioner runt hela världen!

FAQ: MATNYTTIG INFO GÄLLANDE ERT BESÖK

16:30
HUVUDENTRÉN ÖPPNAR - Ingång sker via stora parkeringen - Garderob finns och ingår i biljettpris om inget annat har förmedlats.
16:30
ARENA LOUNGE / CAFÉ / BAR ÖPPNAR Vi erbjuder enklare rätter samt dryck - även vid ev. paus i föreställning. Fullständiga rättigheter finns
-
FÖRBESTÄLL DELITALLRIK
17:30
DÖRRAR IN I SALONG ÖPPNAR Välkommen att inta er plats - vid biljettvisning sker denna oftast i samband med insläpp i salong
18:00
FÖRESTÄLLNINGEN BÖRJAR
FÖRBESTÄLL DELITALLRIK
FÖRBESTÄLL DELITALLRIK
Arenakökets delitallrik med trevliga ostar och charkuterier, lax- och räkröra, bröd och gröna tillbehör. Pris: 275:-/person.Bokning görs till boka.arena@societen.se senast två dagar innan arrangemang.

Datum

18 mar 2023
Expired!

Tid

Inkl. paus
18:00 - 20:10

Kostnad

SEK615.00

RESERVERA

KÖP BILJETT

Plats

NÖJESHALLEN
Kategori

Arrangör

MTlive AB
Telefon
0709940005
E-post
tobias@mtlive.se
KÖP BILJETT
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.


ARENA VARBERG
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

info@arenavarberg.se

0340 - 69 02 00