fbpx

Originalet på turné

Originalet på turné

Originalet på turné

Information till er som köpt biljett till det ursprungliga datumet (26 mars) av Originalet på turné: Ni kommer bli kontaktade via ticketmaster om vad som gäller vid ombokning av evenemanget. För ytterligare information kontakta arrangör.

 

 

Berglund, Harryson och Wells, ”Originalet på turné” kommer att bli en konserthyllning till TV-program med live underhållning genom tiderna. Många programledare, kapellmästare och pianister har medverkat i rutan under åren där hela Sverige har bänkat sig för att underhållas. Nu är succétrion tillbaka och redo för Sverigeturné!

Kapellmästare Johan Landqvist som ledde ”Så ska det låta” orkestern genom de första tjugo åren ansluter sig till turnén, med hela originalbandet. Det var även Johan som kom på idén att återförena herrarna efter alla dessa år. Senast trion stod tillsammans på scenen var i Royal Albert Hall 2005. Medverkar gör även Nina Söderquist och Janne Åström samt lokala sångare som kommer att lyftas fram i respektive stad runt om i landet. – Vi vill återuppliva med den unika stämningen och kemin när vi arbetade tillsammans. Det vill säga jammet, svänget och glädjen. Det kommer bli en sång och musikfest. Här väntas både tävlingsmoment men också musikaliska oaser med alla medverkande. Vi kommer se till att publiken är en stor del av hela konserten, hälsar Berglund, Harryson och Wells.
PETER HARRYSON

Scenskolan 1967. Dramaten, Stockholms Stadsteater, TV profil. Filmar just nu fortsättningen på Bröllop, Begravning och Dop. Regi Colin Nutley.

ROBERT WELLS
“Rhapsody In Rock”, Tilldelades Kungamedalj 2012, PIanoläger Wells Academy för ungdomar. Turnérat i Kina, England, US, Australien m.fl och är aktuell med nya boken ”Blod Svett & Toner ”. Just nu på jubileumsturné med ”Rhapsody In Rock”.
ANDERS BERGLUND
Etta på Billboardlistan (Hooked on a feeling) och USA-turné med ”Blue Swede” Björn Skifs 1974-75. 13 år med EUROVISION GRAND PRIX som dirigent och han har arrangerat mängder av shower i över trettio år med Stjärnklart, Filmmusik kompositör till 1939. Just nu på jubileumsturné med ”Rhapsody In Rock”. Läs mer via: www.rirevent.com

 

Övrig info

Längd: ca 2 tim 30 min, inkl. paus

Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Det finns en begränsning på 15 biljetter per bokning till evenemanget.

Om biljettgränsen överskrids kan Ticketmaster komma att makulera enstaka biljetter eller hela bokningen.

INFORMATION

 

18 september

Arena Varberg, Sparbankshallen

Ingång via huvudentrén – öppnar 18:30

19:30-22:00 inklusive paus

RIR Event och Satellite Live