fbpx
 

Martinez

Den 8 november kommer dansbandet Martinez till Arena Varberg, Nöjeshallen. Sann spelglädje utlovas och en doft från 60-talet gör sig påmind när Martinez bjuder upp till dans.

Martinez

Martinez utlovar sann spelglädje och en doft från 60-talet gör sig påmind när de bjuder upp till dans!

Vi dansar i Nöjeshallen, som är en av Varbergs äldsta dansbanor inomhus med ett dansgolv på 282 m². Dansgolvet är ett fint parkettgolv och scenen är upphöjd. I anslutning till danslokalen kommer det att finnas en bar med försäljning av diverse snacks, korv med bröd och dryck. 

Kassan öppnar kl 19:00, dansen börjar kl 20:00 och avslutas kl 00:00. Förköp av entrébiljett till ett pris av 200 kr gäller men i mån av plats kommer det också finnas möjlighet att köpa direkt vid dörren. Uppdatering av tillgången på biljetter vid dörren sker på vår hemsida och på facebook vid danstillfället! 

Vi hoppas på en fantastisk danskväll och välkomnar er alla! 

 


 

 

Martinez vann den tunga titeln ”Årets dansband 2018” och prisades med en Guldklav i Malung. Härnösandsbandet bjuder på sväng från sin egen låtskatt kryddat med låtar från förr. Martinez har medverkat i bl.a Bingolotto och har haft flera låtar på svensktoppen.

Sångerskan Sandra blev 2016 utsedd till årets sångerska och vann en Guldklav i Malung. 2017 medverkade hon i SVT Allsång på Skansen och var en av fem dansbandsprofiler där hon representerade Martinez.

INFORMATION

 

8 november

Arena Varberg, Nöjeshallen

Ingång via huvudentrén – öppnar 19:00

Dansen startar 20:00 och avslutas 00:00 inklusive pauser

200:-

Bar och café öppnar 19:00

Arena Varberg