fbpx
 

Lunchföreställning i Subbe Fyr

Lunchföreställning i Subbe Fyr

Önskar du att din dag ibland sprakar till lite extra?

Under våren har vi premiär för lunchföreställningar i vår konferensavdelning Subbe Fyr!

Vi välkomnar dig till en ”mitt-på-dagen-boost” med lunch och inspirerande teman med allt från energi, ledarskap, onödig fakta och kupletter!

 

PREMIÄR 27:e februari 2020

Varbergshistorikern Peter Börjesson berättar historien om ett av Varbergs alla vackra landmärken; Subbe Fyr och området däromkring.

Peter är en välkänd Varbergare som varje sommar arrangerar populära stadsvandringar bland Varbergs gator och torg. Med sitt charmanta sätt och rappa humor trollbinder han sin publik och får den mest surmulne att dra på smilbanden. Fråga Peter om varför Personska Trädgården försvann, varför det står en fontän på Varbergs torg, eller hur det kommer sig att Påskbergsskogen kom till – han har svaret!

Passande nog kommer premiären av lunchföreställningarna i konferensavdelningen Subbe Fyr behandla historien om området där den riktiga och än idag så viktiga Subbe Fyr finns – fyren som har välkomnat båtfolk och ravelystna ungdomar till Varberg under långa tider.

Lunchen är till för dig som är företagare i Varberg med omnejd och som gärna bokar möten. Anmälan är bindande och lunchen gratis. Vid förhinder måste detta meddelas senast dagen innan, annars debiteras du 200 kr ex moms. Vill du veta mer och anmäla dig kontakta Anna-Karin Ny: anna-karin.ny@arenavarberg.se eller 0340-690202

INFORMATION

 

27 februari

Arena Varberg, Subbe Fyr

Ingång via huvudentrén

11:30-13.00

Gratis, föranmälan krävs (med vid no-show debiteras du 200 kr ex moms)

Arena Varberg