JON TILL VARBERG

JON HENRIK FJÄLLGREN – Nytt datum!

Framflyttad konsert, tidigare 13 april!

Jon Henrik med sitt band bjuder in till en sprakande och trollbindande konsert med starkt budskap på Jon Henriks unika sätt. Det blir en musikalisk resa som är en hyllning till jorden och naturen vi lever i. Den traditionella jojken blandas med musik ifrån några av Jon Henriks favoritartister såsom Elvis Presley, Johnny Cash, Eva Cassidy med flera.

Efter genombrottet i Talang, tre starka bidrag i Melodifestivalen, succé i Lets Dance och Stjärnornas Stjärna, över 70 miljoner streams på Spotify har nu Jon Henrik tagit sin musik ut i hela landet där han genomfört cirka 35 hylladenspelningar under 2022 från Kiruna i norr till Lund i söder.

”Det känns otroligt härligt att få komma ut till folket i hela Sverige. För mig är naturen viktigare än någonsin och grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna turné. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga mig närmst hjärtat men det kommer också framföras annan musik som jag gillar starkt, hälsar Jon Henrik.”

Sagts av besökare om konserten:

“Tack för en fantastisk kväll med underbar jojk och musik! Trodde det inte var möjligt att leverera på denna nivå!”

”Så otroligt glad och tacksam över att ha fått lyssna på din konsert och möta dig. En helt magisk stund tillsammans”.

”Helt fantastisk konsert önskar att alla skulle gå och se den , den berör och är otroligt fin , duktiga musiker och härligt sväng svårt sitta still och ibland rörd till tårar. TACK!”

”Jag är så tacksam för allt vi fick uppleva denna kväll. Helt fantastisk musik och din magiska jojk och berättelser ur ditt liv som går rakt in i hjärtat. Och vilken gemenskap och kärlek i alla som var där. När vi alla befinner oss på fjället och låter vinden sprida våra tankar och kärlek, så flyger plötsligt en stor nattfjäril runt i salongen och slutar sin färd upp på balkongen samtidigt som låten tonar ut. Naturen och kanske örnarna manifesterade sig i en fjäril i Skåne. Denna kväll tog mig tillbaka på banan i mitt livs resa, och din jojk ska definitivt få bidra med energi och kärlek på mina yogaklasser i höst, och när jag själv behöver det.”

“Helt magisk kväll där jojken gick rakt in i hjärtat.”

FAQ: MATNYTTIG INFO GÄLLANDE ERT BESÖK

17:30
HUVUDENTRÉN ÖPPNAR - Ingång sker via stora parkeringen - Garderob finns och ingår i biljettpris om inget annat har förmedlats.
17:30
ARENA LOUNGE / CAFÉ / BAR ÖPPNAR Vi erbjuder enklare rätter samt dryck - även vid ev. paus i föreställning. Fullständigar rättigheter finns -
-
FÖRBESTÄLL DELITALLRIK
18:15
DÖRRAR IN I SALONG ÖPPNAR Välkommen att inta er plats - vid biljettvisning sker denna oftast i samband med insläpp i salong
19:00
FÖRESTÄLLNINGEN BÖRJAR
FÖRBESTÄLL DELITALLRIK
FÖRBESTÄLL DELITALLRIK
Arenakökets delitallrik med trevliga ostar och charkuterier, lax- och räkröra, bröd och gröna tillbehör. Pris: 275:-/person.Bokning görs till boka.arena@societen.se senast två dagar innan arrangemang.

Datum

24 aug 2023
Expired!

Tid

DÖRRAR ÖPPNAR: 18:15
19:00 - 21:30

Kostnad

SEK295.00

RESERVERA

KÖP BILJETT

Etiketter

NYTT DATUM

Plats

NÖJESHALLEN
Kategori

Arrangör

JHF EVENT, GOEKSEGH AB
E-post
kontakt@jonhenrik.com
KÖP BILJETT
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.


ARENA VARBERG
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

info@arenavarberg.se

0340 - 69 02 00