HK VARBERG

HK VARBERG – HK ARANÄS

Längtan och den extremt långa försäsongen är över!

Att spelarna och vi, HK Varberg entrar planen igen i Handbollsligan känns fantastiskt. Vi överlevde vårt första år någonsin i Handbollsligan och vem minns inte sluttampen med idel måstematcher, föregående säsong. Poäng som korades så att vi fortfarande hade chansen när serien avslutades pga spridningen av Corona.

Som klubb och lag lärde vi oss mycket föregående säsong och tillsammans har vi en stark tilltro på framtiden. Att vi hela tiden tar små steg framåt är en metodik som har passat oss och med allt engagemang i och runt klubben så finns det förutsättningar att utvecklas än mer, på alla plan.

Förutom gällande laget så har vi inför kommande säsong tagit flera steg för att bli mer elitmässiga. En ambition att stärka förutsättningarna för spelarna. I det arbetet så är det flera personer som visat ett fantastiskt engagemang och lagt mycket tid på att hjälpa laget i förberedelserna. Allt från bostäder och jobb till teambuilding och arbetat med lagets värdegrunder. Ett stärkt medicin/rehabteam har skapats och att Staffan Olsson vill jobba med oss känns otroligt kul och bra.

Laget som till viss innebär en nystart känns väldigt spännande. Nya spelare som kommit in och som verkligen vill något med sin handboll. Det genomsyrar hela truppen och spelarna har tränat riktigt bra och hårt. Jonathan Tygesen som fystränare har inte legat på latsidan och det är ett arbete som kommer fortsätta under säsongen.

Ambitionen till utveckling i laget är som sagt stor. Vi tror på vårt lag och vet att det kommer bli många tuffa fighter framöver. Men pressen kommer oftast ligga på motståndarna så vi kan bara göra allt vi kan i alla delar. Tillsammans ska vi bjuda upp till dans och vi längtar efter publiken vår 8e spelare !!

UNDER CORONATIDER SÅ GÄLLER SÄRKILDA BESTÄMMELSER KRING ANTAL BESÖKARE SÅ BESÖK HK VARBERG FÖR ATT TA DEL AV SENASTE FÖRHÅLLNINGSREGLER KRING BILJETTER.

Datum

17 okt 2020
Utgånget

Tid

15:00 - 17:00

RESERVERA

Läs mer

Plats

SPARBANKSHALLEN
Kategori

Arrangör

HK varberg
HK varberg
Webbplats
https://hkvarberg.myclub.se/
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.


ARENA VARBERG
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

info@arenavarberg.se

0340 - 69 02 00