fbpx
 

Danskväll med Callinaz

Callinaz

Callinaz

Danskväll med Callinaz

Danskväll med Callinaz

Vi dansar i Nöjeshallen, som är en av Varbergs äldsta dansbanor inomhus med ett dansgolv på 282 m². Dansgolvet är ett fint parkettgolv och scenen är upphöjd. I anslutning till danslokalen kommer det att finnas en bar med försäljning av diverse snacks, korv med bröd och dryck.

Kassan öppnar kl 19:00, dansen börjar kl 20:00 och avslutas kl 00:00. Förköp av entrébiljett till ett pris av 200 kr gäller men i mån av plats kommer det också finnas möjlighet att köpa direkt vid dörren.

 

Ta bussen till Nöjeshallen! 

Veddige Buss har den goda smaken att arrangera bussresor till dansen. Resor avgår med utgångspunkt från Kungsbacka, Kinna och Falkenberg (med flera stopp på vägen) och tar dig tryggt tillbaka hem igen strax efter kl 24 när dansen är slut. Läs mer och boka din plats på Veddige Buss hemsida »

 

Om Callinaz

Callinaz är ett ungt dansband från nordvästra Skåne. Med en tydlig profil och sitt eget sound turnerar bandet runt både Sverige och har under senare år dessutom kommit att bli ett av Norges populäraste band. Musiken som spelas är en mix av swing, rock´n´roll och rockabilly i ett sound som inspireras av 50, 60-talet möter dagens populärmusik.

Bandet har tidigare fått prestigefyllda nomineringar och tilldelats pris! Carolina, som är den av få kvinnliga kapellmästare i Sverige, nominerades i Guldklaven till årets sångerska åren 2013 och 2016 och vann årets utstrålande musiker i Guldsladden föregående år. Andreas nominerades samma år till årets trummis i Guldsladden och bandet nominerades till årets band. Callinaz vann också Sveriges radiopris som årets uppstickare i Guldklaven 2014.

Callinaz har en fräsch stil och ett helt eget sound som gör dem unika på nordens dansbanor. Det bjuds på ett gött livegung, stor variation och en rolig show!

INFORMATION

 

3 april

Arena Varberg, Nöjeshallen

Ingång via huvudentrén – öppnar 19:00

20:00-24.00

200:-

Arena Varberg