Bröllopsmässan Arena Varberg

BRÖLLOPSMÄSSAN

BRÖLLOPS- OCH FESTINSPIRATION I ROTUNDAN

Söndagen den 15e september 2024 arrangeras äntligen Bröllopsmässan i vår ljuvliga dansrotunda mitt i Nöjesparkens grönska. En dag fylld av inspirerande montrar, festklädsel, musik samt tips och tricks för ett lyckat bröllop eller fest. Tillsammans med proffsiga utställare bjuder vi på en inspirerande dag för alla er som planerar ert bröllop eller stora fest.

Varmt välkomna till er som planerar er nästa stora tillställning, eller bara är sugna på en inspirerande söndagsutflykt i Varberg!

Utställarlista och scenprogram uppdateras närmare. Läs mer om den nyrenoverade Rotundan

 

INTRESSERAD AV ATT STÄLLA UT PÅ BRÖLLOPSMÄSSAN?

Läs mer här eller kontakta projektledaren på Arena Varberg:

0340 – 69 02 04 / camilla.bourdette@arenavarberg.se

 

SÖKER DU FESTLOKAL I VARBERG?

Möten mellan människor i festliga sammanhang, eller viktiga och värdefulla konferenser – det är vad Rotundan är den perfekta lokalen för. Rotundan är äntligen öppnad igen efter en tids renovering. Festlokalen har blivit vinterbonad, fått toaletter och beredningskök. Den nya tekniken i salen gör ingen besviken och dansgolvet är bonat. Kontakta oss redan idag så visar vi dig gärna festlokalen.

 

NYINVINGING ROTUNDAN ARENA VARBERG

NYINVINGING ROTUNDAN ARENA VARBERG

Ett omfattande renoveringsarbete av Rotundan är nu genomfört. Projektet har inneburit att byggnaden kan stå kvar i många år till och att platsen uppdaterats för att möta dagens och framtidens behov.

Från början uppfördes Rotundan som en öppen dansbana. Under årens om gått har oräkneliga fötter dansat genom salen och byggnaden har renoverats, bland annat har Rotundan fått fasta väggar. Nu är det dags för underhåll och utveckling igen, med samma huvudfunktion som på 30-talet som slutmål – möten mellan människor i festliga sammanhang!

Läs mer om Rotundan på Varbergs Fastighets hemsida

Datum

15 sep 2024

Tid

11:00 - 15:00

Plats

ROTUNDAN
Kategori

Arrangör

Arena Varberg
Telefon
0340-690200
E-post
info@arenavarberg.se
Webbplats
http://www.arenavarberg.se
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.


ARENA VARBERG
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

info@arenavarberg.se

0340 - 69 02 00