fbpx
 

Barbados

Barbados

Välkomna på dans till Barbados, ett av Sveriges mest populära dans/show band som stått för förnyelse inom branschen under sjutton års tid. Med låtar som Belinda, Grand Hotel, Rosalita, Kom Hem och Se Mig kommer det att bli fart på dansgolvet! 

Vi dansar i Nöjeshallen, som är en av Varbergs äldsta dansbanor inomhus med ett dansgolv på 282 m². Dansgolvet är ett fint parkettgolv och scenen är upphöjd. I anslutning till danslokalen kommer det att finnas en bar med försäljning av diverse snacks, korv med bröd och dryck. 

Kassan öppnar kl 20:00, dansen börjar kl 21:00 och avslutas kl 01:00. Förköp av entrébiljett till ett pris av 200 kr gäller men i mån av plats kommer det också finnas möjlighet att köpa direkt vid dörren. Uppdatering av tillgången på biljetter vid dörren sker på vår hemsida och på facebook vid danstillfället! 

Vi hoppas på en fantastisk danskväll och välkomnar er alla! 

 


 

Barbados är ett av Sveriges mest populära dans/show band som stått för förnyelse inom branschen under sjutton års tid. Låtar som Hold Me, Belinda, Grand Hotel, Rosalita, Kom Hem, Se Mig, Allt Som Jag Ser, Världen Utanför samt Bye Bye känns kanske igen. Dessa är några exempel på egna originallåtar som gruppen framfört och spelat in på platta. De har hittills hunnit med att ge ut tretton fullängdsskivor, ett tjugotal singlar och en video. Tre grammisar, tolv guldskivor och tre platinaskivor har hängts upp på troféväggen. Barbados har medverkat i Melodifestivalen inte mindre än fyra år i rad, 2000-2003.

Barbados spelar gärna upp till dans, likväl som de med bravur kan trycka på och leverera en ösig hit- /coverkväll åt företag eller krogar, alternativt en kombination av dessa. Valet är ditt! Barbados är: Björn Lagerström – leadsång, Mathias Lager – gitarr och sång, Peter Samuelsson – bas och sång, Håkan Swärd – klaviatur och körsång, Magnus Wictorinsson – trummor och körsång.

Grabbarna är en blandning av självlärda och utbildade musiker. De lyssnar på väldigt olika typer av musik, vilket gör dem till en spännande konstellation musiker och människor med mycket att tillföra varandra. Detta kan inte bli annat än ett musikaliskt trevligt resultat. Barbados gör drygt 120 spelningar per år, med utgångspunkt Göteborg och ligger således på turné 2-3 dagar i veckan.

INFORMATION

 

26 oktober

Arena Varberg, Nöjeshallen

Ingång via huvudentrén – öppnar 20:00

Dansen startar 21:00 och avslutas 01:00 inklusive pauser

200:-

Baren öppnar 20:00

Åldersgräns 13 år

Arena Varberg