BAMSE VARBERG

BAMSE PÅ TURNÉ

Bamse och Sjörövarskatten

Varmt välkomna till en nyskriven teaterföreställning om Jakten på den försvunna skatten med Bamse och Lille Skutt i huvudrollerna. Bamse och Sjörövarskatten är en spännande och fartfylld föreställning för hela familjen. Bamse och Lille Skutt beger sig till Söderhavet, efter att ha hittat en bortglömd gammal skattkarta på Farmors vind. Väl på plats inser de goda vännerna att de inte är ensamma. På samma ö befinner sig nämligen Kapten Buster och hans matros Stollen som fått nys om kartan och skatten. I stället för en lugn och behaglig resa i Söderhavet för Bamse och Lille Skutt väntar ett äventyr med spänning, action och oväntade händelser i jakten på skatten.

Bamse och Sjörövarskatten är en interaktiv föreställning, där Bamse och Lille Skutt behöver publikens hjälp för att lösa problem som dyker upp längs vägen fram tillskatten. Vilka kommer egentligen hitta skatten först och få med sig den hem?Längd: Ca 50 minuter.

Pris 315:- inkl. serviceavgift om 20:- (Barn under 2 år gratis i knät på medföljande betalande vuxen)

Efter föreställningen är det meet & greet för alla som vill säga hej till karaktärerna och kanske få en riktig Bamsekram.

Om Bamse på turné:

Bamse Productions har under de senaste åren producerat en rad olika teaterföreställningar som turnerat över hela Sverige med vår allra käraste björn i huvudrollen. Dräkterna är specialsydda och i Bamse och Sjörövarskatten är det förstagången vi får möta Kapten Buster (rösten görs av Markoolio) och Stollen i ett live-sammanhang. Bamse och Sjörövarskatten är skriven och producerad av KennyMattsson.

Datum

04 mar 2023
Utgånget

Tid

DÖRRAR ÖPPNAR 13:30
14:00 - 14:50

Kostnad

315.00kr

RESERVERA

KÖP BILJETT

Plats

NÖJESHALLEN
Kategori

Arrangör

BAMSE Production AB
E-post
kenny@bamse.se
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.


ARENA VARBERG
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

info@arenavarberg.se

0340 - 69 02 00