BABBLARNA ANDRA MUSIKALEN ARENA VARBERG

BABBLARNA -11:00

Andra Musikalen – Bibbel Babbel Bubbel

Succéerna med Babblarnas musikaler och närmare 850 spelade föreställningar fortsätter nu med en ännu en svängig föreställning för småttingar “Babblarna Andra Musikalen – Bibbel Babbel Bubbel”.

En färgglad, bubblig, interaktiv och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med roboten Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Grattis-låt”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

Biljettpriserna för barn är 225 kr och för vuxna 245 kr, plus eventuella serviceavgifter. Samtliga i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knäet. Ledsagare får in kostnadsfritt

Rekommenderad ålder: 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna!) Det här är föreställningen för alla barn som inte vill sitta still.

Lämna barnvagnen hemma eller i bilen. Ta gärna med sittkudde för barnet att sitta på. Alla i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knäet och oavsett ålder.

Tidsschema

09:30
HUVUDENTRÉN ÖPPNAR
Ingång sker via stora parkeringen - Garderob finns och ingår i biljettpris om inget annat har förmedlats.
10:30
DÖRRAR IN I SALONG ÖPPNAR
Välkommen att inta er plats - vid biljettvisning sker denna oftast i samband med insläpp i salong
11:00
FÖRESTÄLLNINGEN BÖRJAR

Datum

11 nov 2023
Utgånget

Tid

11:00 - 11:45

RESERVERA

KÖP BILJETT

Plats

NÖJESHALLEN

Arrangör

Mys Artisteri AB
Webbplats
http://www.babblarna.se/live
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.


ARENA VARBERG
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

info@arenavarberg.se

0340 - 69 02 00