fbpx
 

Digitala möten på Arena Varberg

 

Vi är experter på digitala möten och har flera livestreamade sändningar i veckan. Håll ditt digitala årsmöte, din digitala årsstämma eller din digitala bolagsstämma i någon av våra olika streaminglokaler.

Vi ger dig allt ifrån möjligheten att växla upp ditt Zoommöte ifrån din kamera till en riktig proffskamera, till att gå hela vägen och nyttja STUDION, vår TV-studio där vi har flera kameror och möjligheter med green-screen, utrustning för streaming, undertexter, ljud och ljusteknik etc. NÖJESHALLEN har samma tekniska förutsättningar som STUDION fast med möjligheten för hybrida möten med publik på plats.

Tveka inte att höra av dig till oss för att få en genomgång och se hur vi kan lyfta ditt möte!

 

Ditt digitala årsmöte eller din digitala årsstämma kan genomföras både fysiskt på plats i våra studios samt online med tittare utspridda i resten av världen. Exempelvis kan styrelsen vara samlade i STUDION för att sända ut mötet till övriga deltagare som tittar online.

 

Vår TV-studio hyrs till en grundhyra av 3timmar och är mycket kostnadseffektiv. I grundpriset ingår all utrustning som behövs samt en tekniker. Kontakta oss för mer information, visning eller bokning.

Konferenslokaler

Kontakt

Referenser

Mat & Dryck