fbpx
 

DIGITALA MÖTEN

NYbanner till digitala möten

VI ÄR EXPERTER.

VI KAN LIVESTREAM – DU BEHÖVER INTE KUNNA NÅGOT.

Vi har flera livestreamade sändningar i veckan.

Håll ditt digitala årsmöte, ditt webinarie eller din produktlansering i någon av våra olika streaminglokaler.

Växla upp ditt Zoommöte ifrån din kamera till en riktig proffskamera, till att gå hela vägen och nyttja STUDION.

Många är ovana när det kommer till livestream och den teknik som innefattas.
Det är precis därför vi finns här för att hjälpa dig nå ut genom linsen!

HUR GÖR JAG?

RÄDSLAN FÖR DET TEKNISKA – DET VERKAR KRÅNGLIGT?

Låt oss ta hand om det tekniska och därmed lyfta ert teamsmöte till en snygg produktion där ni kan fokusera på att moderera mötet.

Tillsammans med er skapar vi ett möte som håller deltagaren intresserad och engagerad.

Behöver man vara på plats? Nej, ingen behöver nödvändigtvis vara på plats hos oss, hör av till oss så berättar vi mer om hur man skapar content och engagerar deltagaren i ett helt digitalt teams/zoom möte.

STUDION

Vår dedikerade TV-studio där vi har flera kameror och möjligheter med green-screen, utrustning för streaming, undertexter, ljud och ljusteknik etc. Allt uppriggat och klart för att snabbt kunna komma igång med sändningen.STUDION består av ett sändningsrum och en förlounge med glasvägg emellan lokalerna, I förloungen sitter du som t.ex. är kommunikatör eller föreläsare i väntan på din tur och följer sändningen via en tv. 

NÖJESHALLEN

Nöjeshallen har samma tekniska förutsättningar som STUDION fast med större greenscreen, scenyta, och med möjligheten att hålla hybrida möten med publik på plats, men även för den som vill hålla t.ex. större panelsamtal.

Kolla in våra tre paket och hitta just ert behov

Tänk youtube…

Du får en snabb kopp kaffe medans vi ställer in skärpan och de tekniska förutsättningar som krävs. Bestäm dig på lunchen och ha ut ditt budskap på eftermiddagen.

Allting står färdigriggat, alltid.

Tänk webinarie…

Interaktion emellan föreläsare/moderatorer, deltagare.

Antingen i vår studio, via länk eller en kombination.

Kanske behöver ni omröstningar och chatfunktioner. Vi har flera kameror tillgängliga, vi regisserar er och lägger in era önskade presentationer

i streamen.

Tänk Skavlan…

Vi projektleder hela eventet. Producerar förinspelat material & animerar grafik anpassat för streamen utefter din grafiska profil. Streamen produceras med flera kameror ljud ljus och distribueras på den kanal som ni önskar.

Så.. vad säger våra kunder

Entreprenörsskolan, höst 2020

Via webinar sände vi tio tillfällen á tre timmar med möjlighet till chat och Q&A. Studion möjliggjorde ett kanonresultat och vi föreläsare kände oss heltrygga i produktionen.

Samhällsbyggardagarna 2020

Både chefer och medarbetare tyckte det fungerade jättebra och att det upplevdes som mycket proffsigt och snyggt. Ljud, bild och klippning var utmärkt och nu när de medverkande sett det i efterhand känner de sig mer trygga med att göra om det.

Näringslivsgalan 2020, 

Pga restriktioner ställde vi med hjälp av Arena Varberg om Näringigslivsdagen till ett hybridmöte. 200personer närvarande på plats utspridda i 4 olika streaminglokaler, lika många närvarade digitalt via länk. Allting flöt utmärkt!

Niclas Wilhelmsson, VD - NW event

Övertygad? Psst. Vi är bra lyssnare också! Låt oss höra er vision!