fbpx
 

Kick in Fall Season

Kick in Fall Season 2019 blev en bra start på hösten och ett tydligt bevis på att säsongen är riktigt lång i Varberg! Festivalområdet öppnade redan kl 17 – perfekt för afterwork med kollegor och vänner. Smashburgers serverade grymma smashburgare, Nami Street Food ”kastade ut” yakitori och maki med japansk precision och Senorerna från Tvååker bjöd på het fredagstacos. Eventrestaurangen var som vanligt på plats och till allt detta sköljde vi ner med läskande lokal öl från Subbe Bryggeri.

 

När man gick in på festivalområdet möttes man av Kollijox målning som skapades under Hallifornia-veckan i somras. Nästan alla valde att festival-pimpa sig med glitter och sen ta selfies framför konstverket! Glittrig och glad gick man sen längre in på området i Nöjesparken och möttes av foodtrucks, sköna häng och DJ Pingo som värmde upp oss från sin Hummer H2 SUV!

 

Sandro Cavazza som dominerat topplistor under 2018 och 2019 inledde konserten kl 19.00 med sin magiska sångröst och svängiga band. Höjdpunkten under setet var Sandros och Aviciis hit – ”Without you”.

 

Tove Styrke var den artist i gänget som blev framröstad av Varbergarna!  Närmare 500 personer röstade om vem som skulle bli festivalens tredje artist och Tove Styrke vann övertygande med 58%.

 

Molly Sandén avslutade med pompa och ståt och skapade en euforisk stämning på Kick in Fall Season framåt småtimmarna!

 

Mellan akterna spelade DJ Car från sin Hummer och skapade ett myllrande dansgolv på Rotundan. DJ Pingo (också kallad Stefan Jakobsson) är inte bara DJ utan även musikproducent och delägare i Backhammer Records med flertalet låtsläpp på internationella labels.

 

Självklart ska vi göra en större utomhuskonsert i Nöjesparken 2020 också! Vad vill du se och uppleva då?

 

Maila matilda.schough@arenavarberg.se och berätta!