fbpx
 
Hotell i Varberg

Hotell i Varberg

Varbergs Kusthotell

 

Varbergs Kusthotell är ett vackert beläget hotell i Varberg femtiotvå steg från havet. På Kusthotellet välkomnas man till en härlig kustsommar med tid för värme, gemenskap, avkoppling, livemusik i solnedgången, svalkande havsbad, välgörande spabehandlingar, sovmorgnar och långa hotellfrukos­tar. Varbergs Kusthotell har inte bara en energiberikande spa-anläggning utan är även ett konferenshotell i toppklass.

 

För mer info besök hemsidan »

 

Hotell i Varberg

 

Varbergs Stadshotell och Asia Spa

 

Många hotell i Varberg är välkända som egna små destinationer i staden och Varbergs Stadshotell och Asia Spa är inget undantag. Hotellet ligger mitt i centrala Varberg, ett stenkast från tågstationen. Det är många som blir glatt överraskade när de kliver in på Varbergs Stadshotell anno 1902. Här blandas stämningsfylld sekelskiftesatmosfär och tusenåriga influenser från österlandet.

 

För mer info besök hemsidan »

 

Hotell i Varberg

Hotell Gästis

 

Mitt emot Engelska Parken i Varberg ligger Hotell Gästis i ett vackert 1700-tals hus. Här möts du av en unik atmosfär, en enastående service och en miljö som är välgörande för både kropp och själ. Likt de flesta hotell i Varberg har hotell Gästis ett spa. Under hotellet finns de gamla källarvalven från 1700-talet kvar vilka idag är förvandlade till en kopia av Lenins favoritbad i S:t Petersburg. Leninbadet är ett underjordiskt palats med 75 000 koboltblå kakelplattor. Värmen, de levande ljusen, tavlorna och alla konstföremålen ger en magisk stämning.

 

För mer info besök hemsidan »

 

Hotell i Varberg

 

Hotell Havanna

 

Hotell Havanna är ett kubanskt hotell i Varberg, ett ögonkast från havet och Strandpromenaden. Hotell Havanna är ett av tre i Halland som finns med i den välrenommerade White Guide där omdömet 2019 lät såhär:

 

”Så kul att du ska bo hos oss”, välkomnar personalen. Det varma och trevliga mottagandet sätter stämningen, tillsammans med en inredning i rött, gult, orange och äkta mattor in i minsta rum, och så musiken. Varje rum har en bokhylla full med böcker och hinner man inte läsa färdigt, uppmuntras man att ta med boken hem. I minibaren kubansk choklad, kubansk öl och rom. Kubanska cigarrer finns till försäljning och avnjuts i rökrummets sköna fåtöljer. I baren åtskilliga sorters rom. Takterrass med hav och horisont i sikte.

 

För mer info besök hemsidan »

 

Hotell Fregatten

 

Fregatten är ett centralt beläget hotell i Varberg, endast 200 meter till strandpromenaden och 400 meter till centrum med dess utbud av butiker, restauranger och kaféer. Dessutom har du Varbergs största attraktioner på behagligt avstånd, som Societetsparken och Varbergs Fästning. Givetvis ingår frukosten i rumspriset men på hotell Fregatten blir du även bjuden på eftermiddagsfika och middag på kvällen.

 

För mer info besök hemsidan »