fbpx
 

Bröllopslokal på Västkusten

Rotundan i Nöjesparken – en ljus och luftig bröllopslokal på västkusten

 

Söker Ni bröllopslokal på västkusten är kanske Rotundan mitt i den grönskande Nöjesparken något för Er. Rotundan med dess höga glasdörrar och fönster är ljus och luftig, utan att kännas för stor, och lokalens flexibilitet gör att den passar lika bra för små som stora kalas. I Nöjesparken finns även en liten utomhusscen där Ni har möjlighet att hålla er vigselceremoni.

 

 

Under våren 2019 restaureras Nöjesparken. Nya träd planteras och en vacker allé skapas från parkentrén mot Rotundan. Man kan redan nu se hur bröllopsgästerna står på Rotundans trädäck med sina champagneglas blickande ut mot allén där brudparet kommer skridande…

Mycket av de asfalterade ytorna i Nöjesparken försvinner till förmån för gräs. Dammen töms, slamsugs och får nytt liv genom att botten jämnas till och ny duk läggs i. Kanterna runt om dammen snyggas till och såklart planterar vi näckrosor – det måste vi ha! Småfåglar och änder älskar dammen och tar tacksamt emot brödsmulor från besökare. Framöver kommer även en klätterskulptur att ta plats på en av gräsplättarna för att skapa ytterligare besöksanledningar och locka utflyktssugna barnfamiljer. Nöjesparken är till för alla, även om den låses vid de tillfällen den används för bröllop och andra evenemang.

 

 

Nöjesparken och Rotundan är en underbar plats och bröllopslokal på västkusten. Vi vill hjälpa er skapa en bröllopsfest till ett minne för livet. I ett tätt samarbete med vårt kök – Eventrestaurangen – kan ni även med förtroende låta oss komponera en genomtänkt meny som passar just er fest. Det samma gäller musikunderhållning under förmingel, middag och dans.

Med sitt stora ovala dansgolv är Rotundan en av Varbergs äldsta dansbanor och har varit med om många danskvällar genom åren, men trivs nog egentligen allra bäst när den får vara med och dansa bröllopsvals!

Om ni är ute efter en vacker och drömlik bröllopslokal på västkusten så har ni definitivt kommit rätt. Läs mer och boka Rotundan idag.